Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnak a fiúk az olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak a fiúk az olyan lányokról, akik ha képet kérnek tőlük (intimet) akkor küldenek nekik?

Figyelt kérdés
Amikor még nem is járunk, alig ismerjük egymást. Szépeket mond, kedveseket ír, de nem tetszik nekem hogy intim képet szeretne rólam. Ő küldött magáról egy nyaralásit, amin fürdőnagrágban van. Én nem akarok neki magamról küldeni és nem is fogok. Csalódtam hogy ezt kérte. Hallottam hogy vannak lányok akik viszont küldenek magukról ilyen képeket. Mit gondolhatnak róluk a fiúk?
2021. ápr. 8. 17:31
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
66%
Az, hogy mennyire bevállalós.
2021. ápr. 8. 19:28
 22/36 anonim ***** válasza:
15%

Az, hogy mennyi mindent képes megtenni a másikért.

Az, hogy milyen szexuális életet szeretne. (Nem tudom hány éves vagy, nem tudom hogy mennyire vagy ezzel képben, de később a kapcsolatok egyik legfontosabb része lesz a szexuális élet. Nagyon kevés pár marad együtt rossz szexuális élet mellett.)

2021. ápr. 8. 19:32
 23/36 A kérdező kommentje:
Bevállalós? Na ez vicc. Csak nehogy annyira bevállalós legyen hogy fűvel fával csalja a másikat. Megteheti hiszen azért kellett mert bevállalós. LOL
2021. ápr. 8. 19:32
 24/36 A kérdező kommentje:
22-es ennyi erővel az utcán egy idegent is kikérdeznél a szexuális szokásairól ilyen felfogással mint a tied.
2021. ápr. 8. 19:33
 25/36 anonim ***** válasza:
28%
#24: Dehogy is. Mivel velük nem akarok kapcsolatot teremteni. De én itt most kiszálltam. Pár év múlva vagy rájössz hogy igazat írtam, vagy majd az életed nagy részét párkapcsolati csalódások fogják kitenni. Nem tudom, hogy eddig mennyi időt töltöttél el komoly kapcsolatban, de úgy érzem, hogy nem sokat.
2021. ápr. 8. 19:40
 26/36 A kérdező kommentje:
Szerintem veled van a gond, az ertékrendeddel. Akinek belefér hogy lényegében idegennek a testéről fotót küld, azzal valami nem stimmel, és te osztod az észt.
2021. ápr. 8. 19:42
 27/36 anonim ***** válasza:
#26: Csak magamat tudom idézni: "Egy szóval sem mondtam, hogy küldj." Amit pozitív jelzővel illettem, az a fiúnak hozzáállása, miszerint szeretne mindent időben tisztázni. Én ugyan ezt tettem volna a helyében, annyi különbséggel, hogy nem képet kértem volna, hanem megbeszéltem volna hogy mit is várunk el egymástól, a közös kapcsolatunktól, milyen jövőt képzelünk el, stb. Ha szerinted erre nincs szükség (az eddigi írásaid alapján nagyon ez jön le), akkor valójában te nem is szeretnél semmit megbeszélni, "majd lesz ahogy lesz" elven mennél bele a kapcsolatba, figyelmen kívül hagyva azt, hogy mennyire passzoltok, mennyire esélyes a jövőtök. Túl kell látni a dolgokon. Egy ilyen képes történet esetén ne csak annyit gondolj, hogy "képet akar rólam", tudd értelmezni a helyzetet. Persze, lehet hogy tényleg annyira egysíkú a fiú, hogy csak képet akar, amire majd jól recskázik egyet vagy valami, de ezt nem tudhatod előre. Mindig gondolni kell arra, hogy mit akar vajon a másik a tetteivel/írásaival. Amíg nem ismered meg a szándékait, nem tudod hogy pontosan mit is vár el a veled együtt való kapcsolattól, addig nem szabad ilyen előre elhamarkodottan ítélkezni. Pontosabban szabad, csak az lesz a vége hogy 2 mondat után lőnek ekkor a kapcsolatnak. Most már remélem érted, hogy mit próbáltam eddig elmagyarázni neked. Ha egy szendvicset kért volna tőled, hogy csináld meg neki és vidd át hozzá (mondjuk hogy a közelben laktok), akkor is ugyan ezt írtam volna, mivel itt nem magán az eseményen van a hangsúly, hanem a másikhoz való hozzáálláson.
2021. ápr. 8. 19:56
 28/36 A kérdező kommentje:
Mit tud időben tisztázni azzal akivel alig beszél mert az ismerkedés eleje? Kinek imponál szerinted az hogy lerohanjak azzal hogy küldj képet a testedről? Ja neked 🤣
2021. ápr. 8. 20:00
 29/36 anonim ***** válasza:

"Mit tud időben tisztázni azzal akivel alig beszél mert az ismerkedés eleje?" Egész idáig erről beszéltem. Bocsáss meg,de többször nem írom, elég volt úgy 3-szor.

"Kinek imponál szerinted az hogy lerohanjak azzal hogy küldj képet a testedről?" Senkinek. Olvasd el amit az előbb írtam. Értsd meg a tettei mögötti gondolkodást.

2021. ápr. 8. 20:07
 30/36 anonim ***** válasza:
0%
Most látom a kategóriát. Ne haragudj, azt hittem felnőtt kapcsolatokról van szó. Vedd semmisnek az összes írásomat, ezt még nem értheted meg 10-en évesként. Bocs mindenért.
2021. ápr. 8. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!