Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sok a 8 év korkülö...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a 8 év korkülönbség? L:15 F:23

Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 18:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
20. Nekem 20 évesen még a 16 bele fért most közel 30 -hoz már nagyon gyerek lenne .
2021. ápr. 1. 13:28
 22/28 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó: azért a 20 és 30 közt van különbség :D
2021. ápr. 1. 13:58
 23/28 anonim ***** válasza:
56%

Erről ez jutott eszembe:

[link]

2021. ápr. 1. 19:15
 24/28 anonim ***** válasza:
76%
Ha az egyik lenne mondjuk 35 a másik meg 43 az úgy nem túl sok. 15 és 23 szerintem nem jó mert más az érdeklődési körötök. Valaki írta előttem hogy 23 évesnek már munkája van, felső oktatásnál tart. 15 éves meg gimibe jár.
2021. ápr. 1. 22:45
 25/28 anonim válasza:
70%
Sok.
2021. ápr. 3. 21:39
 26/28 anonim ***** válasza:
70%
21. Igaz.
2021. ápr. 3. 21:57
 27/28 anonim válasza:
66%

Kérdező, te vagy a lány? Akkor elárulom, hogy kb. 98% rá az esély, hogy elszúrod az életed. Főleg, ha pl. ez a csávó lenne az elsőd. Kezdheted egy nagy csalódással. Ebben az életkorban az a 8 év rengeteg. Gondoljatok már bele! Egy épphogy csak nem általános iskolás, meg egy fickó, aki már jobb esetben kijárta az egyetemet és ideje lenne felnőnie, mert már nem igazán van mentsége játszania a gyereket. 25 éves kor körül a normálisabbja, már komolyabb kapcsolatokban kezd gondolkodni, ha eddig nem tette. És mit ne mondjak, kissé szánalmas is, hogy nem tud magának nőt találni a felnőttek között. A 18 évesek, akik legalább a gimit kijárták, már túl kemény diók? Ha a srác komolyan gondolná a dolgot, nem erőltetne rá komolyabb és főleg nem testikapcsolatot egy gyerekre, hanem várna még pár évet a lányra. De, itt gondolom nem ez a helyzet. Ismerek olyan sztorit, ahol tényleg nagy szerelem volt és ott végül össze is házasodtak, de nem 15 évesen fektette le a lányt.

A kérdésben szereplő alak valószínűleg csak egy szánalmas lúzer, aki könnyű prédát keres magának. Nem is értem, hogy vihették le a beleegyezési korhatárt az ilyen perverzeknek. Nyugodtan maradhatott volna 16. (Szigorúbb országokban a 15 még simán büntethető kor.) Eleve ha valaki túl fiatalon kezdi meg a szexuális életét az a testére is kedvezőtlenül hathat és mentálisan sem egészséges. Biológiailag talán már épphogy érett, de agyilag még nem. (Egyébként még ez sem biztos. Vannak későbbérő lányok, akiknek 14-15 éves korukig még a menstruációjuk sem jön meg.)

Alapvetően nem vagyok egy nagy korkülönbség ellenző, de az ilyen gyerek-felnőtt párosoktól rosszul vagyok. Egyértelműen csak kihasználják szegény fiatal lányt, aki nem látja át a helyzetét. Pár év múlva már neki is leesne a szitu, de a kéjenc lúzert, aki nem tud a saját korosztájában csajozni, ez nem érdekli. Most komolyan! Azt ne mondjátok, hogy egy 18-23 éves már olyan öreg, hogy fiatalabb hús kell. Melyik világban? A pedofilokéban?

21-es. Te is elég szánalmas voltál ezek szerint. De, 20-16 még mindig tűrhetőbb. 18 éves korig minden év sokat számít. Egy 15 és egy 16 éves között is már ég és a föld a különbség. A 20 éves meg még diák korú, ráadásul az összesen még csak 4 év, jobban egy korosztály.

2021. ápr. 11. 05:40
 28/28 anonim válasza:
0%

12-es röhejes. Ez tipikusan az olyan kéjencek szövege, akik nem tudnak a saját korosztájukban csajozni. Ezt a szöveget hallottam már 30 év körüli fickó szájából is.

Elárulom neked, hogy ezt a kort nem véletlenül nevezik "serdülőkornak" is. És nem véletlenül nem felnőtt, hanem fiatalkorú a 14 éves. Attól, hogy egy lányon már láthatók a másodlagos nemi jellegek, vannak mellei és esetleg már menstruál is, még nem érett, még nem felnőtt. A teste még változik. Még csak elkezdett érni. Ha esetleg nem tűnt fel, ebben a korban még nőnek, magasodnak is évente a fiúk, lányok. Még a növésben sem állnak meg kb. 18 éves korukig. Hát ez hogy lehet? Jééé, mégsem fejlődnek ki teljesen 13 évesen, amikor megjön a havijuk és már látszik a mellük?

A pedofil valóban az, aki serdülőkor előtti gyerekekre izgul rá, de azért ne feltételezd, hogy aki a fiatalkorúakra vadászik, az teljesen normális.

2021. ápr. 11. 06:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!