Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbség? 19/F 14/L
Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 16:46
2/20 anonim válasza:
Nem, de ezek még mindig csak számok: c
4/20 anonim válasza:
Kérdezd meg a gyereklány apját.
5/20 anonim válasza:
4-es már nem "gyerek" lehet már legálisan rakosgatni is
6/20 anonim válasza:
Szódával elmegy, bár én nem támogatnám. A lány még full gyerek, gondolom az általános iskolát most fejezi be; a fiú meg vagy dolgozik vagy egyetemista. De, ha mondjuk 19-24 lenne az már bőven jó.
7/20 anonim válasza:
5
Pont az a baj,hogy azt hiszik,ha megnő a cici meg bizsereg a nuni,már érett nők..
Agyban még gyerek egy 14 éves..
Persze tudom,mindegyik "érettebb a koránál". :D
9/20 anonim válasza:
Az 5 év maga nem gons. De hogy 19 éves "felnőttként" egy 14 éves gyereklányra izgulsz rá, az beteg és -remélem-törvénytelen is. Mégi mi a bánatot lehet kezdeni egy gyerekkel? 14 évesen magasröptű beszélgetéseket nem fogsz vele folytatnji, max a hamvas *****ra gerjedsz rá.
10/20 anonim válasza:
Ez elég beteges, én nem akarlak megbántani, de pedofilia... szerintem hagyd a kapcsolatot... nem jó ötlet, nagyon nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!