Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy korkülönbség? 19/F 14/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy korkülönbség? 19/F 14/L

Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 16:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%

10

Mivel a lány betöltötte a 14. életévet ezért nem pedofília és nem is beteges. 5 év korkülönbség pont ideális.

2020. dec. 21. 19:27
 12/20 anonim ***** válasza:
46%
Beteg állat! Ha az én kislányomat környékezné meg egy ilyen pedo akkor nem sokáig élne! Az 5 év valóban ideális, ha mondjuk 25 és 30 a felállás. Nem értem mit akar egy általános iskolástól egy egyetemista, fogadni mernék hogy mentális problémái vannak, a korabeli nők elutasítják ezért mozdul rá a naiv kisgyerekekre. Én 16 évesen is "cikinek" éreztem az általános iskolás gyerekekkel foglalkozni, hiszen kamasz voltam, a 15 éves gólyákat kerülgettem mindig. Most 21 évesen pedig 18 alá akkor se mennék ha kényszerítenének. Kérdező, keress fel egy pszichológust!
2020. dec. 21. 19:59
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem sok a körkülömbség, viszont a 14 & 19 az már elég necces felállás. Egyrészt ő még kiskorú. Mivel te már elmúltál 18, így ha mondjuk bármi baja esik a lánynak, könnyen rád lehetne fogni és ebben te sérülsz, sőt... A serdülő lányokkal vigyázni kell szerintem. Most én tökre el tudok képzelni egy olyan esetet, amik általában sehol máshol nem történnek meg egyébként, csak a Családi titkok meg a hasonló műsorban, de azért mégis ki lehetne egyes emberekből nézni, hogy ilyet tesznek. Gondolok én itt arra, hogy mondjuk össze vesztek vagy szakítasz vele, aztán jönnek a hazudozások, hogy ezt csináltad - azt csináltad, amiben egyértelműen te kerülsz ki a mocskos pedofil jelzővel. Nem tudom mennyire jön át, hogy mit szerettem volna ezzel érzékeltetni, viszont még annyit mondanék, hogy ha szeretitek egymást, akkor ki vagyok én, hogy pálcát törjek felette, viszont légy óvatos.
2020. dec. 21. 20:28
 14/20 anonim ***** válasza:
71%

Alapvetően nem lenne az, de a lány még kiskorú és ebben a korban nagyon befolyásolhatóak/még nem fejlődött ki teljesen a személyiségük. Békén kell őket hagyni, tapasztalat :)

L

2020. dec. 22. 00:07
 15/20 anonim ***** válasza:
31%
Pedofília
2020. dec. 22. 01:18
 16/20 anonim válasza:
80%

Amikor én voltam 14 nagyon nagyon szerelmes voltam egy 19 éves srácba. Melyen vallálos volt, azért szeretett engem amiért egy normális párkapcsolatban szokás, szó sem volt semmi 18+osról.

Sajnos mindketten félősek voltunk. Utólag picit bánom. Ha tovabb jutunk, mondjuk párkapcsolatig, tűzbe tenném a kezem, hogy elvett vokna feleségül és a halálomig szeret.

Azóta van párom, aki osztálytársam volt gimnáziumban. Vele sokkal jobban el tudom képzelni a jövőmet, benne meg is vannak azok a tulajdonságok amiket naiv 14 éves fejjel egy megszállott vallásosban kerestem.

A család barátjának fia volt, szóval a szüleim nem féltettek, de a vallása miatt tiltottak. Szerintem egy normál 14 éves egy normál 19 évessel semmit nem tud kezdeni, ami jóra vezet. Teljesen más eletkörülmények között vannak... gimiben a legjobn fiúbarátomnak 11.esként 7.es-8.as lányok tetszettek, meg is mondtam neki higy szerintem azok fiatalok még. De ő meg egy elborult költő volt aki múzsát keresett (azt se tudtam hogy ilyen van irl.. xd) és mellette aszex volt. Vannak különleges esetek, csak ezt szeretném mondani. Szóval helyzetfüggő, nagyrészt (80%) túl nagy korkülönbség :(

2020. dec. 22. 07:37
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
5 év, az semmi.
2020. dec. 22. 11:57
 18/20 anonim válasza:
100%
#AshtonKutcher&MilaKunis
2020. dec. 28. 05:56
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

18

De Mila nem 14 volt..

2020. dec. 28. 07:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

18

nem akkor jöttek össze... akkor találkoztak

jóval később kezdtek el járni

2020. dec. 28. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!