Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbség? 19/F 14/L
10
Mivel a lány betöltötte a 14. életévet ezért nem pedofília és nem is beteges. 5 év korkülönbség pont ideális.
Alapvetően nem lenne az, de a lány még kiskorú és ebben a korban nagyon befolyásolhatóak/még nem fejlődött ki teljesen a személyiségük. Békén kell őket hagyni, tapasztalat :)
L
Amikor én voltam 14 nagyon nagyon szerelmes voltam egy 19 éves srácba. Melyen vallálos volt, azért szeretett engem amiért egy normális párkapcsolatban szokás, szó sem volt semmi 18+osról.
Sajnos mindketten félősek voltunk. Utólag picit bánom. Ha tovabb jutunk, mondjuk párkapcsolatig, tűzbe tenném a kezem, hogy elvett vokna feleségül és a halálomig szeret.
Azóta van párom, aki osztálytársam volt gimnáziumban. Vele sokkal jobban el tudom képzelni a jövőmet, benne meg is vannak azok a tulajdonságok amiket naiv 14 éves fejjel egy megszállott vallásosban kerestem.
A család barátjának fia volt, szóval a szüleim nem féltettek, de a vallása miatt tiltottak. Szerintem egy normál 14 éves egy normál 19 évessel semmit nem tud kezdeni, ami jóra vezet. Teljesen más eletkörülmények között vannak... gimiben a legjobn fiúbarátomnak 11.esként 7.es-8.as lányok tetszettek, meg is mondtam neki higy szerintem azok fiatalok még. De ő meg egy elborult költő volt aki múzsát keresett (azt se tudtam hogy ilyen van irl.. xd) és mellette aszex volt. Vannak különleges esetek, csak ezt szeretném mondani. Szóval helyzetfüggő, nagyrészt (80%) túl nagy korkülönbség :(
18
nem akkor jöttek össze... akkor találkoztak
jóval később kezdtek el járni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!