Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sok az öt év...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yoongers kérdése:

Szerintetek sok az öt év korkülönbség?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és a napokban elkezdtem beszélgetni egy 21 éves fiúval. Szerintetek nagy ez a korkülönbség? Én nem érzem annak, de kicsit elbizonytalanodtam.
2020. okt. 19. 13:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Annyira nem. Csak ő már felnőtt, te pedig tini.
2020. okt. 19. 13:19
 2/18 anonim ***** válasza:
1%
Szerintem nem. Egy 21 éves úgyis csak dugni akar, tök mindegy, hogy 16 éves a barátnője, vagy 20, vagy 40. Te meg gondolom úgysem vagy már szűz.
2020. okt. 19. 13:33
 3/18 anonim ***** válasza:
38%
Nem, nem sok. Csak gumit húzzatok.
2020. okt. 19. 13:54
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem sok az első pasimmal pont így voltunk mi is. Én 16 ő 21. Mondjuk ahogy telt az idő, jól tönkre is ment mert ugye ő már dolgozott 22 23 éves lett én meg még bőven suliba jártam. Nem tudtuk annyira össze egyeztetni. Ő már lépett volna felfelé, de egy iskolába járó csajjal sokmindent nem lehet. Meg is értettem, hogy miért nem jó ez neki. Nagyon szerettük egymást de végül úgy döntöttünk szakítunk. Most a férjem és köztem ugyan így 5 év van. De már más mert mindketten felnőttek vagyunk, ugyan az az "életvitelünk" azonosak a céljaink és nem tartjuk vissza egymást semmiben. Így már máshogy érződik az 5 év mint akkkor tini ként.
2020. okt. 19. 14:32
 5/18 A kérdező kommentje:

2-es és 3-as, örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagytok a 16 éves lányokról, de légyszi, ne gondoljátok már, hogy mindenki ugyan olyan és csak ugyan arra megy:)

Speciel szűz vagyok, és egyáltalán nem az érdekelt, hogy a dugás belefér-e ekkora korkülönbségbe, de azért sokat segítettetek, köszönöm! :)

4-es, ugyan ezek merültek fel bennem is:(

2020. okt. 19. 14:45
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
5. Igen, sajnos joggal merülnek fel az ilyenek. De ha tényleg szeretitek egymást, akkor legyetek boldogok együtt. Egy esélyt adhattok a kapcsolatnak. Azt leszámítva, hogy mi is így jártunk a végén, nagyon szuper éveket töltöttünk együtt, eszméletlen nagy és gyönyörű szerelem volt. Az első nagy...ezt butaság elevesztegetni a "mi lesz ha" miatt. Kegyetlenül fájt a szakítás, de még ma is boldogan gondolok vissza rá és ha találkozunk akkor régi barátként üdvözöljük egymást az együtt töltött szép évek emlékére. :) (most hogy ezt így irom nem azt jelenti, hogy még most is szeretem, mert a férjem a mindenem, csak ép szépen elváltunk, és attól még a jó pillanatok megmaradtak emléknek)
2020. okt. 19. 14:51
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
ha mentálisan egyidősek vagytok, szerintem működhet
2020. okt. 19. 15:19
 8/18 anonim ***** válasza:
15%
Ha fejben hasonlóak vagytok, akkor működhet. De a fiú bármennyire is lehet éretlen fejben, kezdő lányokkal, azért testileg a vágyai eléggé magasak már ebben a korban, szóval, ha nem is engeded a szexet, akkor is minimum verd ki neki vagy orálisan elégítsed ki. Sokat számít ez egy kapcsolatban, még ha tini is a másik résztvevője. Meg a beszélgetés nem sokat jelent, mert neten mindenki mondhat azt amit akar, sőt még egy randin is hazudozhat a másiknak, csak hogy összejöjjenek és netán meg legyen a szex vagy ilyesmi. Én is jártam már olyannal, akivel hónapokat voltam együtt, és végig színészkedtem, csak végre legyen szex. Szóval abból ne induljál ki, ő nem olyan mint a többi.
2020. okt. 19. 15:32
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Még a 10 sem sok manapság...
2020. okt. 19. 16:05
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Manapság? Kérdezd meg a nagymamád vagy anyukád (korodtól függően), hogy régen, hogy házasodtak pl. Mennyi korkülömbséggel. 10 15 évvel idősebb jómódú férfihoz adtak nagyon sok 15 18 éves lányt.
2020. okt. 19. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!