Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire jelentene problémát egy 26 éves pasival ismerkedni? Nem feltétlenül szerelmi, hanem akár csak barátkozási szinten.
Nem jelentene problémát. Mindig is az idősebb pasikat szerettem.
19/L
Én imádom az idősebb férfiakat. Simán barátkoznék egy 26 évessel.
16/L
16 évesen te ne barátkozgass 26 évesekkel, és a lányoknak a 0-24 megszólalásai "az idősebb pasikat szeretem" Ez vagy trend, hogy MENŐBBEK mert dolgoznak, vesznek neked minden sz*rt vagy csak menő hogy foglalkoznak veled idősebbek, ezáltal érettebbnek akarsz tűnni. A helyes látásmódnak úgy kéne szólnia hogy megvagytok a nálatok 1-2 évvel fiatalabbakkal is de az idősebbekkel is.
17 éves fiú vagyok, a baráti körömben 14-25 ig vannak emberek, és nem feltétlen van több esze az idősebbeknek egyáltalán.
Valamint ha egy 28 éves pasi tini lányokra bukik, az általában azért van mert a saját korosztályához ő úgy érzi nem ér fel (önbizalomhiány, nem tud beilleszkedni) és hátha a lentebbi korosztályokba elfogadják/menőnek hiszik.
Ezzel magad minősíted kérdező.
Egyébként ha nekem egy csaj azt mondja hogy "ő direkt idősebb pasit akar" nálam már el ásta magát (főleg ha nálam fiatalabb 15-16)
Ugyanúgy el tudok beszélgetni egy 15 éves lánnyal értelmesen (már amelyikkel) mint egy 20+-ossal, exem is 20 éves.
Barátkozás ismerkedés céljából, simán, jólesik beszélgetni idősebb emberekkel, akiknek kicsit több rálátása van az életre mint most nekem 18/L
(Bármilyen romantikus érzelmi töltet nélkül értem ezt, nem akarok kolonc lenni senki nyakán, semmilyen értelemben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!