Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam mindent! Most mit csináljak? 16f
Ebben a tanévben kezdődött minden. Új osztálytársak , új ismerkedési lehetőségek stb..
Össze jöttem egy lánnyal akit nem szerettem igazán..(tudom én hibáztam ) szakítottam vele, utána pedig azt mondta sok embernek hogy egy nagy paraszt vagyok... Belém szeretett (needy volt nagyon ...6 napos kapcsolat után öngyilkos akart lenni ****)
csúnya vagyok azt mondta ... És azok akiknek ezt elmondta hogy paraszt vagyok ( kb.fél iskola) azok utálnak mint a sz*rt... Mit tudok tenni? Elvesztettem az összes önbizalmam és nehezen ismerkedek emberekkel.
Válaszotokat előre is meg köszönöm
U.i. Nem tartom magam csúnyának , elfogadtam hogy nézek ki
Másik suliba nem tudsz elmenni?
Ha nem tudsz akkor biztos van a legjobb haverod akire számíthatsz,csak vele törődj,és tanul!Egy haverrel is lehet jól mulatni!
Piszkálnak téged az eset miatt?
Nem vagyok rossz tanuló...
Néha mikor sétálok a folyosón akkor lecsicskáznak
Már megszoktam
De inkább az a baj hogy új barátokat nehezen találok (és barátnőt) :(
"És azok akiknek ezt elmondta hogy paraszt vagyok ( kb.fél iskola) azok utálnak mint a sz*rt... "
A nagy lótuszt, aranyapám. Te csak azt hiszed, miközben a te korodban MINDENKI saját magával van elfoglalva.
Nem akarom azt mondani hogy tévedsz... De nem neked mondják hogy b*zi meg f**z...
De már nem izgat mert szeretem ha beszólnak...
Ezzel is csak azt mutaták rám figyelnek 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!