Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok errol?
Figyelt kérdés
Ha eddig akárhol voltam mindig volt legalabb egy ember akivel baratkoztam, jóba lettünk akkor ha a jövőben elmegyek máshova tanulni/dolgozni ott is lesznek barátaim, jo ismerőseim?
Elegge közvetlen, baratkozos tipus vagyok.
17 éves lany vagyok amúgy.
Koszi a válaszokat!
2020. jan. 12. 20:34
2/10 anonim válasza:
Persze. Emiatt nem kell aggódnod, pláne, ha barátkozós típus vagy.
3/10 anonim válasza:
rá leszel kényszerülve, főleg így hogy valószínűleg extrovertált típus vagy aki nem szeret sokat otthon egyedül ücsörögni. Úgyhogy ezen egyáltalán nem aggódnék a helyedben.
6/10 anonim válasza:
Hülye kérdésre normális válaszok, normális kérdésre hülye válaszok. Tiszta groteszk.
Tisztelet a kivételnek.
7/10 anonim válasza:
Persze. Ilyen a természeted. :)
De a régieket sem muszáj elhanyagolnod 😊
8/10 anonim válasza:
Miért ne lenne?
De a régi barátaidat se hanyagold el.
10/10 anonim válasza:
Már csak azért mert közvetlen vagy, és valószínűleg extrovertált, könnyű lesz barátkozni és biztosan fogsz a jövőben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!