Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok errol? Gonosz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok errol? Gonosz lenne?

Figyelt kérdés

Van egy srac, aki beprobalkozott nemreg. Nem beszeltunk olyan sokat, csak a beszelgetes elott egy hete.

Nekem van ket lany osztalytarsam, akikkel eleg sokmindent megbeszelunk. Parkapcsolat, szexualis elet, igazabol minden. Viszont annyira jo barati kapcsolatban nem vagyunk.

En el szeretnem mondani nekik, viszont akkor biztos vagyok benne, hogy ok tovabb adjak ezt a dolgot a suliban. Ami szerintem nem olyan nagy gond, hiszen nem volt ebben semmi ego, csak megprobalta, en pedig elutasitottam.

Csak megis, nem tudom, hogy ez hogyan esne a fiunak. En havernak gondoltam ugy ahogy es ezek utan is szeretnek vele ilyen haveri kapcsolatban maradni akar.

2019. szept. 13. 21:43
 1/5 anonim válasza:
100%
Ne mond el. Ha visszahallja a fiú, az megalázó számára.
2019. szept. 13. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne mond el... Egyáltalán miért akarod bárkinek is elmesélni? Senkinek semmi köze hozzá. Különben is, ha téged utasítana vissza valaki, örülnél neki, ha az egész suli tudná?
2019. szept. 13. 23:40
 3/5 A kérdező kommentje:
En ezt nem gondolom megalazonak. Megprobalta, ez dicseretes. Nincsen ezzel baj. En nem az o, hanem az en hianyossagaim miatt mondtam nemet.
2019. szept. 14. 07:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd el. Lehet,hogy a te szemedbe dicséretes,hogy bepróbálkozott nálad,de az iskolatársak nem így fogják gondolni.
2019. szept. 14. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Ne mondd el másnak az ilyesmit.

2. Főleg olyan "barátnőknek" akik tovább pletykálják.

Lehet, inkább a fiút kellett volna választanod ilyen fruskák helyett? 🤔

2020. jan. 14. 04:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!