Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az exem folytonosan goronbáskodik?
Egy társaságba tartozunk, én simán megvagyok úgy is hogy magamban tartom a gonosz megjegyzéseket és alázásokat de õ mindig szeret engem döfkodni... Pedig megbeszéltük hogy elvileg barátok vagyunk. Nem mintha én annyira akarnám, miután kihasznált, de mindegy. Már úgy 3 hónapja szakítottunk, 2 hónapig voltunk együtt és nekem ez volt az elsõ kapcsolatom.
A szakításkorszakában picit feszült volt a levegõ de utána minden feloldódott és simán beszélgettünk is meg minden...
miért mész bele a egy kapcsolat ba ha kihasználnak? es ha eszreveted, akkor miért nem lépsz ki időbe? miért kell mindent 2 hónap alatt odaadni?
amugy meg ha a kapcsolat koztetek halott akkor hagyd.
a döglött kutyát sem ássák ki a kertből...
Kapcsolat után nincs barátság, szépen tanuld meg!
HA szóba állsz vele, mindig goromba lesz veled....azon felül, hogy ő használt ki......ilyen embert levegőnek kell nézni. Bár egy társaságban nehéz lesz.
Tipp: Legközelebb ne a társaságodból válassz valakit, mert ugyanez lehet az eredménye.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Egyes - Ja, tudom hogy elrontottam. Igazad van :)
Kettes- Amúgy azért mert nem akartam a többiek elõt veszekedni, és õ erõltette ezt hogy most barátok vagyunk...
Igen, azért szakítottam vele mert ezt észrevettem.
Hármaa - Ezt most megtanultam. Következõre már nem fogom ugyanezt a hibát elkövetni :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!