Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódom a húgom miatt. Többi lent. (?)
A húgom januárban lesz 14 éves, a barátja pedig szintén januárban 17. Félek, hogy a fiú többet szeretne és esetleg rá is veszi őt arra, hogy lefeküdjenek. Szerintem jelenleg még sok az a 3 év, ami köztük van. Teljesen mást szeretne egy közel 17 éves, mint egy közel 14 éves.
Próbáltam már a húgommal beszélni erről, de nem jött össze. A szüleim igazából csak az alapokat mondták el neki, hogy ne menjem bele abba, amibe ő nem szeretne. Tudnék valamit tenni?
Félreértés ne essék, nem szeretném őket elválasztani, csak félek amiatt, amit az előbb leírtam.
Szerintem ez elkerülhetetlen, hogy megtörténjen, de megértem az aggodalmadat. Persze, ha sokat fújod neki lehet már csak azért dacolásból is megteszi, vagy gonoszként fog rád tekinteni,mert azt hiszi a kapcsolatuk ellen vagy. Mondanám, hogy beszélj, akkor a fiúval, de szerintem az sem használna sokat
Szerintem ebben fontos kérdés, hogy a húgod milyen személyiség típus. Meg persze a fiú milyen személyiség, mita vannak együtt, megtörtént-e az első csók, azt a fiú mennyire sietette, meg ilyn apróságok.
Másrészről az is fontos nekd milyen az értékrended és hány éves vagy, veled mikor történtek meg ezek a dolgok, már ha megtörténtek már és milyen benyomásod van róla.
Ha jó a viszonyotok és tudod, hogy meghallgat, akkor amit tehetsz, hogy először is felkészíted őt lélekben arra, hogy milyen lesz első, esetleg kérdezd őt a gondolatairól ezzel kapcsolatban így kialakulhat egy beszélgetés, ami alatt finoman te is eltudod mondani, hogy nem mindig jó ha el vannak sietve a dolgot.
Véleményem szerint sokszor a szex miatt mennek tönkre kapcsolatok, már csak ezért sem sietnék, mert könnyen elcsúszhatnak más irányba a dolgot, vagy azért mert túl jó, vagy azért mert nem az.
És téged mit érdekel hogy a 14 éves hugodat meg baszák punciba seggbe és ráveri a hasára vagy lenyeli a lány?
Ez az ő dolga.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!