Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aggódom a húgom miatt. Többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódom a húgom miatt. Többi lent. (?)

Figyelt kérdés

A húgom januárban lesz 14 éves, a barátja pedig szintén januárban 17. Félek, hogy a fiú többet szeretne és esetleg rá is veszi őt arra, hogy lefeküdjenek. Szerintem jelenleg még sok az a 3 év, ami köztük van. Teljesen mást szeretne egy közel 17 éves, mint egy közel 14 éves.

Próbáltam már a húgommal beszélni erről, de nem jött össze. A szüleim igazából csak az alapokat mondták el neki, hogy ne menjem bele abba, amibe ő nem szeretne. Tudnék valamit tenni?

Félreértés ne essék, nem szeretném őket elválasztani, csak félek amiatt, amit az előbb leírtam.

2020. nov. 27. 16:56
 1/8 anonim válasza:
23%
És miért baj az neked, ha dugnak? Törődj a magad dolgával.
2020. nov. 27. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem hiszem hogy félteni kellene. Én 19 voltam mikor a párom 14. És azóta is együtt vagyunk, immár 28 éve. Egyáltalán nem sok az a három év.
2020. nov. 27. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ha működnek a hormonaik akkor kb ugyan azt akarják. Törődj a magad dolgával.
2020. nov. 27. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
szerintem ha nem izgatná őt is, akkor nem pasizna úgyhogy szerintem is mindketten akarják majd :)
2020. nov. 28. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez elkerülhetetlen, hogy megtörténjen, de megértem az aggodalmadat. Persze, ha sokat fújod neki lehet már csak azért dacolásból is megteszi, vagy gonoszként fog rád tekinteni,mert azt hiszi a kapcsolatuk ellen vagy. Mondanám, hogy beszélj, akkor a fiúval, de szerintem az sem használna sokat

Szerintem ebben fontos kérdés, hogy a húgod milyen személyiség típus. Meg persze a fiú milyen személyiség, mita vannak együtt, megtörtént-e az első csók, azt a fiú mennyire sietette, meg ilyn apróságok.

Másrészről az is fontos nekd milyen az értékrended és hány éves vagy, veled mikor történtek meg ezek a dolgok, már ha megtörténtek már és milyen benyomásod van róla.

Ha jó a viszonyotok és tudod, hogy meghallgat, akkor amit tehetsz, hogy először is felkészíted őt lélekben arra, hogy milyen lesz első, esetleg kérdezd őt a gondolatairól ezzel kapcsolatban így kialakulhat egy beszélgetés, ami alatt finoman te is eltudod mondani, hogy nem mindig jó ha el vannak sietve a dolgot.

Véleményem szerint sokszor a szex miatt mennek tönkre kapcsolatok, már csak ezért sem sietnék, mert könnyen elcsúszhatnak más irányba a dolgot, vagy azért mert túl jó, vagy azért mert nem az.

2020. nov. 28. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:
12%
Nem a te dolgod
2020. dec. 8. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:
14%

És téged mit érdekel hogy a 14 éves hugodat meg baszák punciba seggbe és ráveri a hasára vagy lenyeli a lány?

Ez az ő dolga.

2020. dec. 8. 15:04
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Jo h nm lwhet jelwnteni a vakaszt
2021. febr. 23. 00:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!