Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbség? 17/L és 27/F
Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 12:23
1/12 anonim válasza:
Működhet. Szerintem nem ez határozza meg hanem, hogy a felek mennyire vannak egy szinten, illetve mennyi közös lehet bennük.
4/12 anonim válasza:
Ilyen korban még igen.
Más az érdeklődési körötök, más nemzedékhez tartoztok, más a világlátásotok, nem is beszélve az érzelmi intelligenciátok közti különbségekről.
7/12 anonim válasza:
Komolyan mások irigykedő véleménye érdekel? Kit érdekel ki mit mondd! Az a fontos, hogy te mit érzel iránta, és ő mit érez. Ha megvan az összhang, akkor hajrá!
9/12 anonim válasza:
Működhet!
19 vagyok a barátom 29
1 éve vagyunk együtt.
Sok mindentől függ. Egyébként ha elég érett vagy és más szemszögből is képes vagy látni a világot teljesen rendben van:)
10/12 anonim válasza:
Működhet nyilván, de 17 éves lányok között is van különbség. Valaki agyilag, testileg már 25 komoly érett nő, valaki meg olyan mint egy 12 éves minden szempontból. De én rengeteg ilyet látok, és működik. Emberfüggő, itt már annyira nem az életkor számít. Bár nekem ez a dolog nem igazán szimpatikus, de hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!