Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elérni hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni hogy akarjon egy nálam kissé idősebb srác?

Figyelt kérdés

tehát már egy jó ideje tetszik egy fiú, aki hát finoman szólva jóval tapasztaltabb mint én:') nagyjából 3 honapja "kavarunk" és nemrég félrehívott dumálni, mondta hogy meséljek neki az érzéseimről stb..aztan egy jó ideig ölelgetett majd eljutottunk három hónap után odáig hogy megcsókolt..nagyon gyengéden bánik velem (amivel persze semmi gond) mert szerintem fél a reakciómtól + a korkülönbség sem a legjobb (4 év van köztünk)

..ha legközelebb adódik még egy ilyen esély, hogy kettesben legyünk,hogy tudnám kicsit felpörgetni a dolgokat? vagy hogy tudnám elérni hogy ÚGY akarjon anélkül hogy nagyon szembetűnő legyen amit csinálok? (és ezt mind úgy hogy nem vagyunk együtt ) az az egyetlen "előnyöm", ha lehet így nevezni, hogy nagyon aranyosnak tart és ezt gyakran szóvá is teszi, meg becézget is. sajnálom ha hülyén hangzik a kérdés:/ 16/L

2021. jan. 10. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Ha magától nem akar, akkor ott már bajok vannak. Simogasd meg olyan helyeken véletlenül 🙃
2021. jan. 10. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor meséltél neki az érzéseidről, akkor miket mondtál? Mert, ha akkor nem adtál neki egyértelmű jelet, hogy szabad a pálya, akkor persze hogy most "félénkebb", hiszen nem szeretne elijeszteni.

Legközelebb folytasd ott, ahol abbahagytad vele, azaz köszöntsd mindjárt csókkal, túrj bele a hajába, puszilgasd a nyakát... Hidd el le fog esni neki a tantusz.

2021. jan. 10. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet én vagyok a perverz, de a szexre gondolsz?

Mert ha igen, akkor az gáz. Még együtt se vagytok. Ahogy leírod a srácot, bár ez kevés de csak ennyiből szerintem lehet, hogy nem tetszene neki ez a könnyű vérűség.

2021. jan. 10. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

A 4 év korkülönbség nem annyira vészes, de a Te korodat nézve - határeset.

Ha tetszik, add jelét neki, tehát bátorítsd. Simítsd meg a haját, a krját, fogjad meg a kezét, nézz a szemébe, sokat mosolyogj enyhe ajakhúzással, de néha jól jön, ha a fogsorod is látja. Dicsérd meg a ruháját, cipőjét, frizuráját...

Ffi.

2021. jan. 10. 18:41
 5/5 anonim válasza:
Hasonló korkülönbséggel nekem is volt kapcsolatom, de nyugi, egy 20 éves fiú az esetek nagy részében nem számít még olyan komoly felnőttnek, ezen ne is aggódj:D Az előttem lévők pedig jól mondják, jelezd neki, hogy tényleg érdekel és légy határozott.
2021. jan. 15. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!