Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig idősebb fiúk szólítanak le?
16 éves vagyok, már jópárszor szólítottak meg pl tömegközlekedés közben ismerkedési szándékkal. Ezzel nem is lenne semmi probléma csak átlagosan kb 24 éves a fiú
Nem értem hogy miért hozzám szólnak nem pedig egy velük egykorú huszonéveshez. Még ha többnek akarnék kinézni és sminkelném magam, vagy elegánsabb ruhákat hordanék megérteném hogy lehet hogy többnek néznek, de szinte mindig egy bő póló(van hogy a fiú osztályon vásárolok) és egy nadrág van rajtam (most így nyáron rövidnacit hordtam, de nem azt a pics@gatya hosszúságút).
Szóval nem tudom hogy miért lehet ez, nektek van tippetek?
Meg ha már mindig idősebbek szólítanak le ti mennyire ítélnétek el egy olyan kapcsolatot ahol a lány 16 a fiú meg 24?
Meert nem szoktam őket elhajtani, csak nem tudom mennyire illendő egy idősebb fiúval (akár férfival) találkozni, meg hogy mennyire várna el sokat.
8 év az egyáltalán nem sok egyébként. Én simán bevállalnék egy kapcsolatot egy 24 éves férfival. Ha itt van olyan nyugodtan rám is írhat.
Egyébként engem is idősebbek szólítanak le, de általában "csak" 18-20 éves férfiak. Örülj neki, hogy tetszel valakinek :).
16/L
Szerintem nem gond hogy 16 évesen nem akarsz 24 évesekkel összejönni én se nagyon járnék 19nél idősebb srácokkal.
Lehet hogy az arcod alapján kicsit idősebbnek tűnsz pár évvel, a kamaszokról amúgy sokszor nehéz megmondani mennyi idősek.
Mivel én nem a legjobb környéken lakom ezért udvariasan leszólítani nem nagyon szoktak maximum "megdugn@lak cica" kaliberű megjegyzéseket szoktam kapni, sajnos néha még olyankor is, amikor a barátom is velem van.
16/l
Egy pasi azért kezd el ismerkedni, mert tetszik neki a lány. Az hogy mennyi idős, az nem annyira fontos.
Mire kiderül ez az infó, már beszélgettetek legalább 10 percet. Ha megtudja, hogy 16 vagy, akkor ott kellene téged hagynia? Azt a lányt, akivel azért kezdett el ismerkedni, mert tetszik neki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!