Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisördög1 kérdése:
Tényleg léteznek olyan tinik akik fantáziálnak idősebb pasikkal vagy ez csak olyan kitaláció?
Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 15:18
1/8 anonim válasza:
Biztos léteznek.
De én nem tartozom közéjük.🙂
3/8 anonim válasza:
Igen, létezik. Fantáziában nincs semmi különleges, de az más kérdés, hogy meg is akarnák élni fantázián kívül.
4/8 anonim válasza:
Én már találkoztam olyan lánnyal, aki nem csak fantáziált...
5/8 anonim válasza:
Én fantáziáltam, igen. Akkoriban is a 40-es pasik tetszettek. Ez persze nem normális dolog, most már én is látom.
6/8 anonim válasza:
Léteznek én sok ilyen lánnyal találkoztam
7/8 A kérdező kommentje:
Én eddig csak olyannal találkoztam aki a pénz miatt adta oda magát, nem a vágyak hajtották, de ezek szerint léteznek ilyen "apakomplexusos" vagy csak szimplán kíváncsi fiatalok, köszi a válaszokat.
2020. okt. 21. 08:38
8/8 anonim válasza:
Inkább kíváncsiság mi azaz extra amivel többet nyújt mint a korosztálya. Főleg chatelesben vagy kepcserében. Vagy dicséretet várnak és élvezik hogy egy idōsebbet hülyíthetnek (amíg viszâjâra is elsül)
Ez mind csak tip nem tapasztalat.
Pénzért nem hinném hogy egy fiatal tini aki a pubertás körül mozog 18 éves korig pl az IPhonesére így tenné szert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!