Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönne egy ilyen lány?
Egy őrült, és bármire képes lenne értetek, megalázkodna nektek, és felnézne rátok mintha ti lennétek neki a vezére lennétek, és úgy hívna titeket h Úram, Mester.
Ráadásul jó csaj, alacsony, és szép vékony, van segge és melle is. Bevállalós. Öltözködésre ilyen keményebb lenne, bőr naci, láncok, szegecsek, harisnyák, bakancs, nyakörv, és lilás haja van és lennének cica fülei is.
Mielőtt bombáznátok a levelekkel, Nem én vagyok ez a csaj.
Big NOPE!!!
Ez már sok lenne nekem, főleg az, ahogy megszólítana...
Hát nem felette akarok állni hanem mellette...
Nem. Lehet fújolni, nyugodtan lepontozhat a sok kiéhezett perverz, de nekem ez nem jön be.
Aki a barátnőm, az ne a vezérének tekintsen, hanem a barátjának. Nem az ura akarok lenni, hanem a társa.
Egy kvázi alá-fölérendelt viszonyra nem tudnék szerelemként tekinteni.
A külső meg másodlagos, bár ez az erőltetett keménycsaj-stílus alapból nem jön be.
Nekem igen, főleg ha mellé még spontán és csak úgy minden előzmény nélkül jutnak eszebe dolgok hogy mit kene csinalni :D a haja is király.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!