Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a 8 év korkülönbség? L:15 F:23
Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 18:35
11/28 anonim válasza:
a hozzátok hasonló látens pedofilok tíz éves lányokat is lekúrnának, ha a törvény megengedné
12/28 anonim válasza:
14 felett legális a szex, bárkinek bármennyire is fájon a dolog. A másik meg egy 15 éves lány testileg érett és nem pedo aki rámozdul. Pedo fejletlen gyerekekre mozdul rá, nem egy 15 éves ivarérett, mellekekkel, hosszú, szép combokkal rendelkező lányra. Olvassatok utána mielőtt baromságot beszéltek.
13/28 anonim válasza:
Mentális, intellektuális, személyiség fejlődési szempontból nagy a korkülönbség, mert ilyen tekintetben a 15 éves gyakorlatilag gyerek, a 23 éves pedig szinte felnőtt.
14/28 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogyha Te 23 éves szinten vagy (lányként) akkor eltelik 1-2-3-4 év és fejben sokkal érettebb leszel.
Ugyanez fordítva, ő 23 évesen egy tini szintjén van.
Oka van annak, hogy a saját korosztályában nem talál partnert... Tapasztalat.
Arról nem is beszélve, hogy ő már valószínűleg elhagyta az iskola padot. Teljesen más az életviteletek, problémátok a mindennapokban. Köztem és a párom között is ennyi van (kicsit idősebbek vagyunk) mégis sok idő kellett ehhez, hogy ezt megértsük és úgy is álljunk a másikhoz.
15/28 anonim válasza:
2. Törvényes ha 14 elmúlott .
16/28 anonim válasza:
Ebben a korban sok, később már nem lesz.
17/28 anonim válasza:
Én is ennyi voltam, mikor összejöttem az akkor 22 éves barátommal. Azóta is együtt vagyunk, lassan 5 éve. Szerintem nem sok. Ne érdekeljen mások véleménye.
18/28 anonim válasza:
12, te is a pedok közé tartozol? :D
19/28 anonim válasza:
Miért lenne ez pedofília? Jesszusom, ti nem vagytok tisztában a fogalmakkal
20/28 anonim válasza:
Törvényileg nem pedofília, bár jó pár országban magasabb a korhatár, mint 14. Nálunk azért elég könnyelműen veszik ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!