Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen a fiú ideálotok?
Mit néztek meg először egy fiún, illetve van olyan, ami különösebben tetszik egy fiún? (Hajszín, tetkó, ilyesmi)
Életkort is írjatok
Én először a szemét nézem meg mindenkinek, meg úgy összességében az arcát. Nálam a szőke hosszabb haj, kék szem a befutó. Magasságra 170 centi feletti, nem vékony de nem is húsos/kigyúrt. Szeretem ha egy fiú inget hord. Meg természetesen legyen ápolt, az az egyik legfontosabb.
22/L
Aranyos legyen. Legjobban a barna vagy fekete haj tetszik. Legyen feher. Legyen 170-180 cm magas.
Nem szeretem hogyha az egesz teste szet van tetovalva. A fultagito i s taszit. Ne legyen elhizva. Szeretem hogyha valaki ki van gyurva.
Nekem a barna haj-barna szem jön be. Először az arcát nézem meg, és akkor már tudom, hogy külsőleg bejön-e, vagy sem. Után nekem a mosolya a fontos. A stílusa, öltözködés szinten: póló, rajta rövidujjú ing, farmer, sportcipő/sneaker, valami karkötő, sapka, ilyesmik.
Nyilván nem ez a legfontosabb, de külsőre ezek fognak meg.
Belső tulajdonságban nekem nagyon fontos, hogy jó humora legyen, ne legyen bunkó, főleg a lányokkal,ne legyen buta sem (nyilván nem kell Einsteinnek lennie, de ne legyen már idióta), érdekelje, amit beszélek, és mellette önmagam lehessek, lehessen vele hülyülni.
Nekem ezek a fontosak. Külsőre még annyi, hogy engem az sem zavar, ha a srác kicsit ducibb, de azért ne legyen kövér. Magasságban pedig 165-150. Mivel nem vagyok magas, nekem ennyi, 175cm a max, ami belefér.
L :)
*165-175 cm-t akartam írni.
#2 nem azt kérdezte a kérdező hogy hogy gondoljátok, a lányoknak mi az ideálja...hanem hogy lányok, NEKTEK milyen a fiú ideálotok?
Sajnálom hogy valami miatt ilyen besavanyodottan gondolkozol, de néhány lányra nézve nagyon sértő ez a kifejezés :/
Én amit először megnézek egy fiún, az a haja és a szeme. :)
Előny nekem, ha látom, hogy ápolt a külseje, odafigyel magára. Nem érdekel, hogy márkás vagy nem márkás ruhákat visel.
Ha magas, sportos, vagy tetovált az úriember ( de nem tele tetovált) akkor az nekem nagyon imponál. :)
Egy 18 éves lány véleménye^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!