Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen a fiú ideálotok?
Mit néztek meg először egy fiún, illetve van olyan, ami különösebben tetszik egy fiún? (Hajszín, tetkó, ilyesmi)
Életkort is írjatok
Amit előszöt megnézek: szem, haj, körmök, fogak (maszk miatt ezt nehéz).
Ami különösen tetszik: alacsony (165-180 kb).
Elsőre az arcát nézem meg úgy összességében
Külsőre a sötét haj, sötétebb bőr, barna szem tetszik
Ideálom, aki 165 centinél magasabb, nálam lehetőleg nem vékonyabb. Barna haj, barna szem vagy kék szem. Átlagos testalkat, az izom se hátrány, de nem előírás. Tetkó is tetszhet, ha olyan aminek van jelentése, nem csak úgy tele varratta magát. Meg akik ilyen halálfej, meg sátáni dolgokat tesznek magukra sem túl szimpik.
Ez az ideál, ami azt jelenti, hogy ez szép is jó, de a való életet nem különösebben érdekli. :D
Amit megnézek mindenképpen az az, hogy cigizik-e, mert azt nem kedvelem. Egyébként nincs olyan, amit úgy mindig néznék először, csak így egészben nézem a fiút, és a kisugárzását. :)
Talán először az arcát nézem meg, de legfőképp a mosolyát. Az öltözködése is fontos. Én kissé szokatlanul öltözködöm kortársaimhoz képest, egy fiún mégsem igénylem, hogy olyan "különlegesen" nézzen ki. Azért figyelem az öltözködését egy adott fiúnak, hogy kiszúrjam azokat a bizonyos ruházati cikkeket. Azokat, amelyekről egyből tudhatom, hogy ő és én két külön világ vagyunk.. Persze nem zárom ki, hogy tévedhetek. :) Azonban ez az egész nem minden, ezek a megfigyelések csupán egy kezdeti megítélést nyújtanak, az a fontos, ami belül van. Igen, elég klisés, de ez az igazság! :D Hogy mik tetszenek különösen egy fiún? Hát vannak dolgok.. Például sok helyen láttam, hogy a szőkék és a vörösek nem túl népszerűek. Én ezt nem bírom megérteni! Olyan gyönyörűek ezek a hajszínek! Persze a fekete és a barna is gyönyörű, de egyelőre kifejezetten a szőkék vonzanak. (A festett hajat nem kedvelem) Szeretem még az úgynevezett "rendezetlen" hajkoronákat.. :D Nem hosszú, nem rövid, a szél már felkapja, de
még nem lóg, stb.. Szóval nekem, jelenlegi állapotomban ezek az apróságok tetszenek a leginkább. Egy jó tanács, ha általánosságot keresel, ne belőlem indulj ki! :)
16 vagyok, szóval a korosztályomban nemigen találni televarrt fiúkat (🙏), sem ez, sem a fültágítós és egyéb furcsa kegészítős stílus nem vonz. Ami az öltözködést illeti, ne legyen túl piperkőc, nem szeretem, ha Adidas cipő nélkül ki se lép valaki az utcára. A belőtt haj se nyerő, mikor látszik, hogy a srác egészeddig a hajzselével volt elfoglalva, hogy megalkossa a természetellenes és taszító frizuráját (a hajfestéssel kapcsolatban is hasonló véleményen vagyok).
Ha magas, sportos, az mindenképpen jó, a szép testtartásért pedig - mivel sajna elég ritka - odavagyok (ez nem utolsó sorban magabiztosságról és sportosságról árulkodik). A fekete vagy barna haj, sűrű szemöldök, kicsit sötétebb, "cigányos" bőrszín, nem túl vékony tatalkat kombó a kedvencem. Szép, kifejező szemek, fehér, ápolt fogak, mosoly🙂.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!