Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, de nem viszonozza az érzéseimet. Mit tegyek?
A barátnőm tudja, ha akarna, összetudna velem jönni, de ő nem nyitott a leszbikus kapcsolatok felé. Barátja is van, akivel már alakul a szexuális életük (bár azt szokta mondani barátnőm, hogy ő engem szeret a jobban, mert én jobban megértem őt).
Próbáltam már ismerkedni interneten és sikerült is szereznem ismerkedés által néhány barátot, de egyikkel sem fordult komolyra a dolog, mivel még szerintem nem állok készen egy kapcsolatra
Mindketten 16/L
Tudnátok segíteni, hogy továbbra is megmaradjon a barátságunk, de ne érezzek iránta ennél többet?
Ha erőlteted csak el fogod szúrni a kapcsolatot kettőtök között, és azt nem hiszem hogy szeretnéd. Barátja van, azaz normális esetben nem fog másik kapcsolatba kezdeni, plusz azt is mondod, hogy nem nyitott az ilyemire, akkor meg főleg ne várd el tőle, hogy többet akarjon.
Tudatosítsd magadban, hogy nem lesz belőle semmi, és ne engedd magadnak hogy akármilyen helyzetben többet gondolj bele. Ha hozzád fordul segítségért, nem azért teszi, mert viszonozna érzéseket, hanem mert barátok vagytok, és a barátoknak ez a dolga. Ha azt látja rajtad, hogy te másként gondolsz rá, és ez őt zavarba hozza, kényelmetlenül érzi magát miattad, egy pillanat alatt véget vethet a barátságotoknak.
Ha a másik fél nem akarja, nem szabad erőltetni. A végén teljesen tönkreteheti a barátságot.
Ha pedig már kapcsolatban van, nem is értem a kérdést. Majd akkor próbálkozhatsz ha esetlen szakítanak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!