Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy fiú leffele nézz..?
Figyelt kérdés
Igazából van egy fiú aki tetszik és mikkor megy mindig megfogja magát,, És a földet nézzi...vagy ráhúza a fejjére a kabátot..2020. dec. 8. 20:35
1/10 A kérdező kommentje:
Amúgy előre is köszönöm szépen a válaszokat..
2020. dec. 8. 20:36
3/10 A kérdező kommentje:
😂❤Nincs belőve😂😂❤ amúgy.. hosszabb sztorit akkarok majd irni...holnap..😂❤marmint h az egész sztorit le akkarok irni...es úgy jobb...
2020. dec. 8. 20:58
4/10 anonim válasza:
Inkább nyelvtanórán figyelnél! Okádék a helyesírásod!
6/10 anonim válasza:
Érdekesebbnek látja a földet nézni.. amúgy meg jelenthet több mindent is, lehet, hogy zavarban van tőled, de lehet, hogy csak úgy általában az emberektől, vagy lehet, hogy tök más magyarázata van ennek, szóval tudja a fene, mit jelent ez pontosan, de ha még szemezni se bír veled, akkor lehet, hiába várod tőle a kezdeményezést, azt neked kell majd.
8/10 anonim válasza:
Valószínűleg debil, de te sem lehetsz valami értelmes
9/10 anonim válasza:
,,mikkor megy mindig megfogja magát" ez olyan szép alliteráció lett. 5-ös alliteráció.. Petőfi hozzád képest kis Miska volt
10/10 anonim válasza:
Szia, hát igazából nem tudom erre én is kíváncsi vagyok... mert nekem is tetszik egy fiú.. aki úgy megy hogy a földet nézi.. Szóval ez engem is érdekelne, L16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!