Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Barátcentrikus" lányok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Barátcentrikus" lányok, pasitokért megtennétek ezt?

Figyelt kérdés

A barátotok kéri hogy kevesebbet legyél a barátaiddal, megtennéd neki?

Ő inkább visszahúzódóbb, nem olyan mint te( egyáltalán összejönnél vele?)

2020. nov. 27. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Biztos hogy nem! Megy a levesbe!
2020. nov. 28. 01:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd? akár itt akár privátban.
2020. nov. 28. 01:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogom azert hanyagolni a barataimat csak mert a baratom azt szeretne.Ha ezt kerne tolem valaki mondanam bogy vagy fogadja el vagy viszlat. chicks before dicks!
2020. nov. 28. 01:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt kérné,hogy a legjobb barátnőmmel legyek kevesebbet, vagy ne mondjak el neki mindent,távolodjak el tőle akkor AZONNAL szakítanék. Vele születésünk óta ismerjük egymást, együtt nőttünk fel. És ennél egy fiú se lesz fontosabb(még meg is beszéltük egyszer:D)

Ha ilyen egyéb távolabbi barátokra/ismerősökre gondolsz az más, náluk szívesebben lennék a barátommal ez nem jelentene gondot

2020. nov. 28. 08:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva nem. Az én barátaimhoz semmi köze. Meg amúgy is, ne ő szabja meg, mit csinálhatok és mit nem. Azért vagyok vele, mert vele szeretnék lenni, nem azért mert kötelező, ha ő azt hiszi, beszabályozhat, hát rosszul hiszi. Csak azért, mert neki nincsenek barátai, nekem még vannak, és ne akarjon elválasztani tőlük.

A visszahúzódottság önmagában nem baj, a baj ott kezdődik, ha emiatt a barátnője nélkül nem tud magával mit kezdeni, és már őt is bele akarja húzni ebbe a mindenkitől elszigetelődésbe.

2020. nov. 28. 11:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem a legjobb barátnőtökre gondolok, és nem is arra hogy teljesen szakítsd meg a kapcsolataidat mindenkivel.

Arra hogy sokat lógsz a "haverjaiddal" és azt szeretné hogy inkább vele stb.

Nem akarja bele húzni az elszigeteltségbe.Neki is vannak barátai,csak kevés

Van elfoglaltsága azért neki is.

2020. nov. 28. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazából ez szerintem egy bizonyos szintig természetes. Persze nem szabad elhagyagolni a barátaidat se megkell találni az arany középutat
2020. dec. 10. 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!