Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik már kezdeményeztetek először?
Ti jelöltétek be (, ha igen, hogyan:D nagyon felek en😆)?
Hogyan írtatok rá, sima szia mizu, vagy valami kreatívabb szöveggel?
Egyéb bármi, amit még leírnátok a kezdeményezéssel, bármivel kapcsolatban, csak nyugodtan.❤️
Miért? Kezdeményezni csak interneten lehet?
Összesen egyszer kezdeményeztem, de az annyira rosszul végződött, hogy elvettem a kedvemet attól, hogy megegyszer megtegyem.
Volt egy srác, akivel évfolyamtársak voltunk gimiben. Mindig egy busszal mentünk a koliba és hát eléggé megtetszett. Sokat beszélgettünk és úgy vettem észre, hogy én is tetszem neki, legalább is a "jelekből" úgy vettem ki. Egyik nap a buszon utaztunk és beszélgettünk. Megmondtam neki, hogy bejön és megkérdeztem, hogy tetszem e neki...nyilván nem így kerek perec, körítettem előtte. Nos, kitalálhatod, milyen választ kaptam. Olyan kínos lett volna az elkövetkezendő másfél óra, hogy inkább elültem mellőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!