Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek attól, hogy megcsal?
Ha a barátnőm bulizni megy mindig attól rettegek, hogy megcsal vagy esetleg más csávók nyomulnak rá
A megcsalásnak nincs alapja ezért nem is értem miért félek ettől hiszen)ő nem olyan
Az meg, hogy nyomulnak rá azért zavar mert ő senkit nem küld el mert nem akar bunkó lenni, többször küldött már screent, hogy hogyan kéne leráznia az adott csávót
Valahogy légyszíves nyugtassatok meg mert már tényleg elegem van abból, hogy heti szinten ezen aggódok
(most éppen házibuliban van a tesójával meg a barátnőjével)
Mindketten 19 évesek vagyunk
Nagyon aggódom, hajnali fél 3kor írt de már aludtam, akkor azt írta hazamegy valakivel(tényleg nem tudom hova tenni, hogy ki lehet), pedig úgy volt barátnőjénél alszik
Azóta nem tudok semmit róla és folyamatosan görcsben van a hasam és hányingerem van, mit tudnék csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!