Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A barátnőm szerint, ha folyton...

A barátnőm szerint, ha folyton attól félek, hogy megcsal a barátom, akkor "bevonzom" ezt tényleg. Igaza lehet?

Figyelt kérdés
2017. jan. 10. 17:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem vonzod be, de ha ettől félsz akkor nem bízol benne. Bizalom nélkül nincs értelme együtt lennetek.
2017. jan. 10. 17:22
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Tényleg, de nem ezotériailag értem. A folytonos féltékenykedés megmérgezi a kapcsolatot.
2017. jan. 10. 17:32
 3/19 anonim ***** válasza:
35%

Pont így vesztettem el a' feleségem .

Megcsalt én meg lelőttem...

2017. jan. 10. 17:42
 4/19 A kérdező kommentje:
Meg tudlak érteni. :)
2017. jan. 10. 17:46
 5/19 anonim válasza:
96%
Ha nem bízol a barátodban, akkor minek vagytok együtt??
2017. jan. 10. 19:12
 6/19 anonim ***** válasza:
93%
A folytonos féltékenykedés és bizonytalanság tényleg megmérgezi a kapcsolatot, és bevonzza a megcsalást. De nem ezotériailag, ez színtiszta pszichológia. Az "én rendes ember vagyok, sose akartam megcsalni, mégis ezt hiszi, akkor ennyi erővel már meg is tehetem" típusú hozzáállás.
2017. jan. 10. 19:39
 7/19 anonim válasza:
91%

Szerintem igaz. Nekem is volt már olyan kapcsolatom, amiben a párom folyton féltékenykedett. Egy ideig féltem, hogy ne veszítsem el de aztán rájöttem, hogy nekem nincs arra szükségem, hogy magyarázkodjak egy olyan embernek, aki nem bízik bennem olyan dologról, amit nem is követnék el. Volt egy elég jó barátnőm, akivel sűrűn találkoztam és ez nem tetszett neki. Aztán a végén már annyira zavart a folytonos féltékenykedés, hogy nem is vettem komolyan a kapcsolatot (persze később szakítottam, de volt egy átmeneti időszak mikor még együtt voltunk de már ismerkedtem másokkal...).

Jelenlegi párom teljesen bízik bennem, nem zavarja ha itt alszik nálam egy lány barátom, azzal találkozom akivel akarok és bármit elmondhatok neki nem akad ki rám. Emiatt vele őszinte vagyok és soha eszembe nem jutna megcsalni vagy akár mást keresni. Nekem sokat jelent, hogy bízik bennem és nem kockáztatnám a bizalmát.

Szóval próbáltam egy saját példán kereszül elmondani a véleményem. Nyilván nem egyformák az emberek, de ha nem bízol meg a párodban miért vagytok együtt? Ha nincs okod a bizalmatlanságra akkor fejezd be és bízz meg benne, ha pedig okkal vagy bizalmatlan akkor szakíts vele... vagy komolyan egész életedben azok akarsz aggódni, hogy mikor csal meg és ver át?

2017. jan. 10. 19:44
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha rajta kapod őket az ágyban az rossz érzék ,mindkettővel a' főld alá .
2017. jan. 10. 19:45
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolat alapja a bizalom és önbizalom.

Ha nem bízol benne, előbb-utóbb megérzi, és kényszerítve érezheti magát a megcsalásodra, hogy bizonyítsa igazad!

2017. jan. 10. 21:46
 10/19 anonim ***** válasza:
És lőheted le !
2017. jan. 10. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!