Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A barátnőm szerint, ha folyton...

A barátnőm szerint, ha folyton attól félek, hogy megcsal a barátom, akkor "bevonzom" ezt tényleg. Igaza lehet?

Figyelt kérdés
2017. jan. 10. 17:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlen vonzod be, de ha folyton féltékenykedsz, szinte biztos, hogy el fog hagyni a barátod. Én lány vagyok, és az egyik legfontosabb "szabályom", hogy aki állandóan féltékeny, azzal szakítok. Egyrészt azért, mert képtelen lennék egy ilyen kapcsolatban élni, másrészt pedig azért, mert aki túlzottan féltékeny, annak saját magával vannak problémái, és valószínűleg olyanok, amiket én nem tudok helyette megoldani.

Csak hogy megelőzzem a lehúzásokat, nem, én sem szoktam féltékenykedni, és szerintem jogosan várom el ezt a barátomtól/barátnőmtől is. Persze az más eset, mikor valaki tényleg rendszeresen titkolózik és hazudozik, de én arról az esetről beszélek, amikor nem ez a helyzet.

Amúgy kérdező, ne érts félre, nem fikázni akartalak, csak mondom, hogy szerintem ez nem jó út.

2017. jan. 11. 16:37
 12/19 anonim válasza:

Amennyiben nem kezded el önmagad megismerését, igen.

Többen írták már, hogy az önbizalom hiánya a gond. Így van.

Nem szereted igazán magad, kisebbrendűségi érzésed van, kevesebbnek tartod magad. Aki nem szereti magát, másokat sem tud. Alárendeli magát a másiknak, a félelmei vezetik. Amit ad, félelemből teszi. Azt gondolja, ettől lesz szerethető.

Aki igazán szeret(feltétel nélkül), a társa bodogságát kívánja.

Nem birtokolni akarja. A tudatalattiban rengeteg szennyeződés van tárolva előző életekből. A párod sem a véletlen műv

2017. jan. 14. 02:23
 13/19 anonim ***** válasza:
van ilyen, sajnos.
2017. jan. 15. 18:32
 14/19 Juliusz48 ***** válasza:

A baj az, hogy nem partnerednek hanem tulajdonodnak tekinted, ha féltékeny vagy. A partnerednek ugyanis lenne lehetősége további partnerekkel is emberi kapcsolatot létesíteni, aminek nem feltétlenül része a szex. Viszont a féltékenységed semmiféle ilyet nem visel el, így ha folyamatosan még hangot is adsz neki, megfordulhat a fejében, hogy mást kéne választani, mert egy életet nehéz féltékeny partnerrel leélni.

Velő nevű hozzászólónak pedig csak annyit. Önnek nem kell félni a bevándorlóktól, mert nézeteid már most is a mohamedánokhoz áll legközelebb, a lelövős megoldásoddal, viszont hosszabb távra megoldódik, a heteroszexuális kapcsolatod a kaptárban.

2017. jan. 16. 10:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Lupus in fabula.
2017. jan. 16. 10:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha féltékeny vagy, az az jelenti, hogy nem tartod magad elég jónak a barátodhoz, azaz nincs önbizalmad és azt "várod", hogy mikor hagy el, mert nem vagy elég jó neki.

Ha féltékenykedsz, azaz ezt még ki is mutatod felé folyamatosan, akkor egy idő után ráébred, hogy miért is ne csalna meg, hiszen akkor is azt hiszed, hogy megcsal, amikor tök hűséges. Szépen leépíted a morális gátjait. Azaz azért csal majd meg, mert féltékenykedsz.

Vagy meg találtál egy morálisan bonthatatlan embert magad mellé, akkor szépen megmérgezed a kapcsolatotokat a féltékenykedéseddel, és előbb elhagy, mint megcsalna, mert ugye morálisan még ép. És majd keres olyat, aki mellett jól érzi magát, aki megbízik magában és benne.

Ezt hívhatjuk bevonzásnak?

Biztos vagy benne, hogy nem mérgez napi szinten arzénnal? (ez csak egy ráébresztős gonosz kérdés volt a végére)

2017. jan. 17. 10:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Ezek a mondások csak mondások...mindnek van ellentétpárja is.
2017. jan. 17. 18:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha ez tényleg így működne, mindennap arra ébrednék, hogy a falloszom egy nő szájában lüktet. Biztosíthatlak még nem sikerült bevonzanom, noha igen sokat gondolok rá.
2017. jan. 23. 13:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen!
2017. febr. 5. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!