Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek attól, hogy megcsal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek attól, hogy megcsal?

Figyelt kérdés

Ha a barátnőm bulizni megy mindig attól rettegek, hogy megcsal vagy esetleg más csávók nyomulnak rá

A megcsalásnak nincs alapja ezért nem is értem miért félek ettől hiszen)ő nem olyan

Az meg, hogy nyomulnak rá azért zavar mert ő senkit nem küld el mert nem akar bunkó lenni, többször küldött már screent, hogy hogyan kéne leráznia az adott csávót

Valahogy légyszíves nyugtassatok meg mert már tényleg elegem van abból, hogy heti szinten ezen aggódok

(most éppen házibuliban van a tesójával meg a barátnőjével)

Mindketten 19 évesek vagyunk

2020. okt. 17. 19:47
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék,hogy én bízom benne, de nem tudom sehogysem megnyugtatni magam és jelenleg is egekben a pulzusom
2020. okt. 17. 19:49
 2/23 anonim ***** válasza:
63%
Ha meg csak úgy is kiderül, de ha meg őszinte mindent elmond mi volt a bulin ha rakerdezel
2020. okt. 17. 20:12
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
*csal
 4/23 anonim ***** válasza:
68%
De amúgy meg ha érzed h izgul vagy ha tereli a témát meg be sértődik azon ha rakerdezel akkor valószínűleg megcsal
 5/23 A kérdező kommentje:

Mindig megkérdezem mi volt a bulin, ez most sem marad el, csak akkor jobban figyelek a jelekre:D

Azt még hozzátennék, hogy én az a nagyon ragaszkodó vagyok, legszívesebben mindig vele lennék, de tudom, hogy az nem jó, kell a barátnőkkel is a kikapcsolódás, ő nem annyira ragaszkodó mint én, nagyon sokszor én vagyok a második, holott én igazítok mindent hozzá

2020. okt. 17. 20:15
 6/23 anonim ***** válasza:
74%
Én örülnék ha ilyen aggódó és féltő barátom lenne..... Azt érezném hogy figyel rám és törődik velem🙃😊
2020. okt. 17. 21:13
 7/23 October15 ***** válasza:
100%

Végtelenül egyszerű.

Nézzük: Abba bízol, hogy ő nem kezdeményez másnál, abba is hogy nem mond igent másnak tehát a barátnődben bízol. Mégis van egy bizonytalansági faktor. Minek utána egy kapcsolatban kettő ember van ezért hát az marad, hogy magadban nem bízol. Azért tartasz attól, hogy mi van ha megcsal mert A): a "nem vagyok elég jó" bullshit, B): valami kifacsart reakció a potenciális érzelmi sérülésre korábbi tapasztalat okán.

Az hogy te vagy a ragaszkodóbb / neked kell több együtt töltött idő az nem azt jelenti, hogy nem vagytok elég közel egymáshoz vagy, hogy kevés időt töltötök együtt. szimplán azt jelenti, hogy ő kevesebbet igényel. Azért az nem egy gyakori dolog, hogy mind 2 fél pont ugyanannyi közös időt, figyelmet igényel és azt ugyanolyan formában igényli, sőt kifejezetten ritka.

Amit ezzel tudsz kezdeni az az, hogy idővel csak beáll az önértékelésed a helyes szintre / leesik, hogy a barátnőd nem szükségszerűen csinálja meg veled azt amit más [nem feltétlenül korábbi barátnő, akármilyen olyan sérelem játszik ami elég erős ahhoz, hogy megmaradjon] valaki már eljátszott. Illetve megbeszéled barátnőddel ezt az igények közti különbséget és valamiféle köztes megoldásra juttok. [Ezt most nehogy úgy értsd, hogy effektív számszerűsíteni kell, hogy hány randi stb /hét XD az elégg erős lenne. Csak tudjon róla, hogy te mit akarsz te meg tudd, hogy ő mit aztán valahol középtájt találkoztok.]

2020. okt. 17. 21:30
 8/23 anonim ***** válasza:
67%
Normális hogy aggódsz. Ha tudsz menj vele bulizni, ha meg csak a barátnőivel megy, akkor meg muszáj benne megbíznod.
2020. okt. 17. 21:43
 9/23 A kérdező kommentje:

Valóban az lehet, hogy nem tartom magam elég jónak

Szinte minden buliban közbe kellett lépnem mert nem reagálta le a helyzetet, volt olyan, hogy szórakozóhelyen volt egy csávónak a legénybúcsúja és az volt a feladat, hogy lányoktól szájrapuszit kellett kérnie, hát barátnőm volt az egyik ilyen, de ő csak csendben hallgatta ahogy magyaráz neki a csávó és semmit nem reagál, többiek mondták, hogy menjek már oda (pedig a végkifejletet meg szerettem volna várni, szóval ha tudom, hogy nem ad neki szájrapuszit akkor valószínűleg nem aggódnék ennyire most, de hát már azt mondták, hogy ők mennek oda ha én nem szóval muszáj volt :D)

Sajnos ezek így összeadódnak és ezért aggódok annyira, van, hogy vezetés közben nekem kell neki segíteni mert nem reagálja le megfelelően a helyzetet:D

Megkértem, hogy majd 10 környékén írjon, hogy minden oké-e(szeretem ha tudom mi van vele mert nyílván aggódom is), hát kíváncsi leszek, hogy ír-e:D

2020. okt. 17. 21:50
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne tapadj rá nagyon. Ha őszinte veled ne cseszd el a bizalmatlanságoddal. Mivel látszódik hogy nem bízol benne.

Egyébként miért kell írnia? Nagylány. Tud magára vigyázni.

2020. okt. 17. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!