Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme fiatalként egy párkapcsolatnak?
Mi értelme van?
Jó érzés szeretve lenni, jó érzés nem egyedül sétálni a hidegben, hanem kézenfogva valakivel, jó érzés bekerülni egy másik családba, ahol a másik fél szülei barátságos mosollyal várnak, jó érzés mellette felkelni, jó érzés valakinek minden egyes apróságról beszámolni, jó érzés közös programokat csinálni. A szerelmed a barátod megspékelve egy komolyabb hangszínnel, mert hiszed vagy sem, nem mindenki úgy képzeli el az életét, hogy a 16 évesen lévő párja x év múlva már csak egy ködös emlék lesz a sok egyéjszakás után. Igenis ilyen korban is képesek vagyunk érzelmileg kötődni, és szerelmesnek lenni.
Jó érzés szeretni valakit. Jó érzés egy csodálatos, különleges kapcsolatot kialakítani egyetlen, a számodra legcsodásabb emberrel.
Nem olvastam bele a valaszokba.
Szerintem nem art ha valaki tapasztalatot szerez hogyan kezeljen egy kapcsolatot vagy az érzéseit. Peldaul 14-16 evesen nyugodtan lehet valaki kapcsolatban, mert mire eljut addig mikorra mar illene elesben mennie lessz viszonitasi alapja. 25 evesen elkezdeni elég késő már.
Ha belegondolsz hogy egy nonek is 16-25 eves kora kozott a legegeszsegesebb szulni, mert akkor lessz a legegeszsegesebb a gyerek.
Masreszrol meg nyilván nem minden ember ugyan olyan, van aki mar 14 eves koraban erett egy kapcsolathoz, van aki 25 evesen sem, es van aki nem is lessz vagy nem is akar.
En srac letemre 14 evesen vesztettem el egy csajjal akivel 1 evig viszonylag komoly kapcsolatunk volt, megbantam? Nem.
nem tudom, hogy a kérdező eme idióta, értetlenkedő hozzáállása idegesítőbb, vagy amikor valaki azzal húzza ki magát, hogy "csak irigykedtek rám".
Csodálkozom, hogy a kérdező nem játszotta ki ezt a kártyát.
Szánalmas a viselkedésed, kérdező. Évek múlva remélem újra elolvasod a kérdést, csak hogy érezd a szégyent.
És nem, nem amiatt vagy szánalmas, hogy így gondolkodsz. Hanem az, hogy mindenkire ezt próbálod ráeröltetni, és egyetemes dologként eladni. Nem csodálkozom hogy emiatt a kortársaid sem bírnak.
77 vagyok
Nem azért vagy gyerkes mert nem akarsz kapcsolatot, hanem mert nem vagy képes abbahagyni ezt az egészet. Ez a te véleményed, de semmikép sem az igazság. Ha nem lennél gyerekes akkor már az 5ik válaszoló után hagytad volna ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!