Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként van értelme kezdeményezni fiúnál?
Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy még nem beszéltem vele. Hogy tudnék beszélgetést kezdeményzeni?2019. júl. 7. 23:30
1/10 anonim válasza:
Odamész, köszönsz, aztán a többi jön magától. Miután se kort, se helyzetet nem írtál ennél konkrétabb választ ne várj.
3/10 A kérdező kommentje:
Évfolyamtársak vagyunk, most megyünk tizedikbe, de még nem beszéltünk. Facebookon ismerősöm, én jelöltem be, vagy egy éve
2019. júl. 7. 23:48
4/10 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz.
Rá is írhatsz ha bejön.
5/10 anonim válasza:
Nàlam mindenképpen kezdeményezhetsz kedvesem. Béla bácsi/90
6/10 anonim válasza:
Ha ő nem kezdeményez, akkor nem hiszem, hogy érdekled. Ha meg mégis, csak fél kezdeményezni, akkor döntsd el, hogy akarsz egy olyan töketlen sráccal járni aki nem mert kezdeményezni.
8/10 anonim válasza:
Sőt. Amióta világ a világ, a lány kezdeményez. Csak ezt a fiú nem tudja. A mai világban nincs meg a női csábítas, nem tudják a lányok hogy hogyan kell iranyitani a fiút a nőiességgel.
El kell csábitani, meg kell találni a módját hogy észre vegyen, hogy felfigyeljen rád. De ez nem megy messengeren.
Ha már felkeltetted az érdeklődését, meg kell hagyni neki a következő lépést.
Ezt nem tudják a mai lányok sajnos.
9/10 anonim válasza:
Hivd at magadhoz aztan majd lesz vmi
10/10 anonim válasza:
Inkább, mint fiúként... Az gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!