Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy normális lánynál ne merjenek kezdeményezni, vagy csak szimplán kevés embernek az esete?
Normális, szorgalmas, intelligensnek tartom magam, ennyit még én is be merek ismerni. Akik igazán ismernek, nagyon medvelnek, jófejnek tartanak. Mégis, sosem volt senkim, elmúltam már 18 is, de valahogy senki sem próbálkozott. Lehet valami a kisugárzásomban, ami "ijesztő", vagy más lehet a probléma? Csúnyának azért annyira nem tartanak, ha nem is vagyok egy modell.
Konkrétan egy randim se volt még. :) Igazából csak kíváncsi vagyok, mi lehet velem a baj, lehet tudnék ellene tenni.
Bizonyára kisugárzás!
Próbálj meg nagyon nagyon jó ember lenni,hogy lelki szépséged is legyen 😊
Tudod, kérdező, nem a múlt században élünk.
Egyenjogúság van.
Ti harcoltatok érte - akkor most élvezzétek az előnyeit!
Vagyis kezdeményezz te magad!
Amúgy még egy dolog:
a "senki" ugye az a havi 5 fiú, aki próbálkozik nálad, csak nem tetszenek?
Mert konkrétan itt már volt ilyenre példa. Azt mondta az a lány, hogy azok idióták, azért írta, hogy senki sem próbálkozik nála.
Szerintem normális, hogy félsz kezdeményezni, de próbálkozz, nincs olyan, hogy ne legyen olyan ember, akinek az esete vagy :D
Egyébként van valami önbizalomhiányod vagy ilyenek, amik ronthatják a kisugárzásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!