Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme fiatalként egy párkapcsolatnak?
Nem fogadod el:D
Még mindig egyet hajtasz. Érvelni se nagyon tudsz
Jó, és akkor mivel fogod helyette "tönkretenni" a gyerekkorodat, te f***fej?
Úgy csinálsz, mint ha te lennél az atyaúristen, aki mindent tud előre. Egy éretlen kis p*csa vagy.
Minek tetted fel a kérdést???
Lány barátaid sincsenek???
Nem azért nem mersz odamenni a lányokhoz, mert értetlen vagy, hanem mert gyáva. Irigy vagy a többiekre, mert ők jól érzik magukat lányok társaságában. Hányok attól hogy ezt nem bírod beismerni, helyette álomvilágban élsz és még másokra is próbálod ráeröltetni a hülye teóriádat.
Fogd már fel, hogy nem a tinik éretlenek a párkapcsolathoz, hanem TE MAGAD.
Gyökér...
De elfogadom, mert senkinek nem akarok beleszólni az életébe, csak nem nagyon tudom hogy ez miért is jó, mivel a fiatalságnak nem az a lényege, hogy párkapcsolatban kell lenni, hanem a tanulásról, a barátokról és a szülőkről. Nagyon korai még egy ilyen kapcsolat ennyi idősen.
Nem teszem tönkre a fiatal korom semmivel. Lány barátaim sincsenek, mivel olyan nincsen, fiú barátaim vannak. Éretlen vagyok én is és a rengeteg tini egy párkapcsolatra, nem ezzel kell foglalkozni fiatal korban.
De épp azzal szólsz bele kisöreg mindnekinek az életébe, hogy ilyen nagy általánosságban hirdetet az életigazsagodat.
"mivel a fiatalságnak nem az a lényeg, hogy..." itt már elvéreztél, mert megint másra akarod ráhúzni a magad filozófiáját. Fogadd el, hogy TE éretlen vagy. De TE nem képviseled az egész tinédszer társadalmat.
Én annó magamat elég érettnek éreztem egy parkapcsolathoz, volt 1 komoly is, mégsem hangoztattam azt, hogy Minden tini parkapcsolatba kell legyen, mert úgy van értelme.
Pedig a te logikád szerint így kellett volna.
Valamit én x féleképpen élek meg? Hu akkor biztos mindenkire, vagy legalábbis a kortársaimra igaz.
Aha, értem, tehát nincsenek ilyen kutatások.
A levegőbe beszélsz.
Tudod kit verj át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!