Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme fiatalként egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme fiatalként egy párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Én is fiatal vagyok és kiválóan megvagyok kapcsolat nélkül. Jó persze, néha jó lenne valaki akit szerethetnék, de az ilyen gondolatokat gyorsan el hessegetem. Szerintem fiatalként inkább a tanulásba kellene fektetni az energiát. Arról beszélve hogy nagyon fiatalok ehhez még ennyi idősen az emberek és nagyon korainak tartom. Megbotránkoztatónak tartom, hogy 14 évesek arról irkálnak, hogy csókolózni, meg ölelkezni, meg együtt aludni akarnak és hogy hogyan kell ismerkedni, meg gimnáziumban milyen lányok/fiúk vannak, 16 évesek már orális szexelni akarnak (amit szerintem pláne jóval később kellene, ha kellene), 18 évesen meg már aktív nemi életet élnek egyesek és vannak akik már házasodni akarnak. Szerintem inkább tanulni kellene fiatalként és nem kapcsolatban lenni. Arra bőven mindenki ráér olyan 25 év felett. Miért jó ez? Szerintem nagyon korai is még ennyi idősen és szerintem magamnak is, meg akiket ismerek azoknak is.

2020. okt. 11. 16:21
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/199 anonim ***** válasza:
100%
Oké. 3 év múlva találkozunk.
2020. okt. 18. 14:16
 102/199 anonim ***** válasza:
100%
Szegényt sajnálom. Olyan szerencsétlen, hogy lányok nem állnak vele szóba. Nem hogy kapcsolatot de még baratságot sem akarnak vele kialakítani. Vagy csak ennyire "makacs majd én megmondom mit hogy kell csinálni" kategória vagy. Még amúgy nem voltál szerelmes? Csak mert akkor lehet komoly probléma is nálad. A lányokkal való kommunikációt mikor sajátítod el? Az nem pár nap. A másik hogy miért tennéd tönkre a fiatalkorod ezzel? Nem azzal teszed tönkre ha csak tanulsz? Elég ingerszegény életed lehet. Inkább olyan kérdést írj ki, hogy hogyan szedjek fel lányoka...
2020. okt. 18. 15:40
 103/199 A kérdező kommentje:
Nekem ez a természetes, hogy nincs kapcsolatom és ez nekem így van jól. Lányokkal egész jól el tudok beszélgetni, ha arról van szó, de nem alakítok ki velük kapcsolatot, mert korainak tartom. Nem is szoktam csak úgy lányokhoz odamenni, vagy ha igen semmi olyan célzattal. Szerelmes még soha nem voltam, mert korainak tartom, tetszeni már tetszett lány, de tudtam, hogy korai és a fiatal koromnak a szülőkről, a tanulásról és a barátokról kell szólni. A szüleimhez tartozom még mert fiatal vagyok és a tanulással foglalkozom, mert ennyi idősen azzal kell főleg. Ha tetszett nem mentem oda hozzá és soha nem mentem igazán úgy oda lányokhoz mert tudtam, hogy nagyon korai. Nekem nem kell barátnő ilyen fiatalon.
2020. okt. 18. 20:35
 104/199 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta neked ezeket?
2020. okt. 18. 20:39
 105/199 anonim ***** válasza:
100%
Mármint, hogy mi korai és mi nem? És hogy mivel kell foglalkozni fiatalon és mivel nem?
2020. okt. 18. 20:40
 106/199 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod, hogy a szerelem az nem úgy jön, hogy te majd eldöntöd az akarsz e lenni vagy sem. Nézd nincs azzal semmi, ha te még nem éreztél, van aki előbb van aki később, nem attól függ érettnek látod e a másikat avagy sem. Ezt a szülők dolgot, meg hagyjuk már. Ezt kb úgy hajtod, mintha abban a pillanatban elköltöznél otthonról és többet nem beszélsz velük. Érdekes mindenki más ezt megoldja, sőt az én szüleim is örültek mikor elmondtam, hogy kapcsolatom van. Sőt azt is várták, hogy megtudják ki az. Miért álltak hozzá így? Lehet a te olvasatodban a szüleim éretlenek, de mosd ki a szád mielőtt ezt le mered írni. Azért álltak így hozzá, mert tudták, hogy nem száll el az agyam és a tanulást sem fogom semmibe venni. Mert van annyi eszem azért. Na meg akkor szerinted miről szóljon a fiatal kor? Csak a tanulás? Így lesz valaki karrierista munkamániás aki majd 40 éves korára totál kiég. Élvezni az életet? Az nálad miről szól? Csak a felsoroltakról? Hát nekem sincs inger gazdag életem, de ha neked csak ennyi én befogom a szám, mert neked rosszabb.
2020. okt. 18. 20:43
 107/199 anonim ***** válasza:
100%

Korai, korai, korai... Tanulás, szülők, tanulás... Ezt hajtogatod folyamatosan. Unalmas vagy és nincs igazad.

102 voltam.

2020. okt. 18. 20:43
 108/199 A kérdező kommentje:
Nagyon korai és fiatalok vagyunk még hozzá. Meg kell érni hozzá. Tini koromban én még abszolút nem akarok kapcsolatot, a lányokhoz nem is merek odamenni, mert érzem, hogy korai. Én mindenben hallgatok a szüleimre, tanulok és a barátaimmal vagyok, élem a fiatal éveimet és nem próbálok ilyen dolgokat. A fiatal kor a tanulásról, szülőkről és a barátokról szól. Felesleges párkapcsolat ennyi idősen, a barátság bőven elég.
2020. okt. 18. 21:27
 109/199 anonim ***** válasza:
100%
Pf oké ideje feladnom. Mert ha konkrét érveket mondanál azt nagyom szívesen meghallgatom anélkül, hogy a plafonra másznék mint a többiek. Amit teszek hozzá elég megalapozott. De kb nálad olyan szinten beakadt a lemez, hogy azzal érünk el többet, ha kivágjuk azt a lemezjátszót. Igen te lehet éretlen vagy. Mert más már kétszer megértette volna amit mondanak a többiek. Azok sem kaptak konkrét érvet akik csesztetés nélkül erre kértek téged. Mellesleg igen fiatal vagyok 25 évesen nem is számítok idősnek hála az égnek. De képzeld 16 évesen is megvolt az eszem. Nem szúrtam el a fiatal korom sőt még meg is tanultam hogyan kell kapcsolatban lenni és most úgy kezdhetek újba, hogy nem 30 éves vagyok és megtanultam mit és hogyan é
2020. okt. 18. 21:41
 110/199 anonim ***** válasza:
100%
Lenyomtam az entert...😶 szóval megtanultam hogyan és mit csináljak úgy, hogy minden jól menjen. De oké felfogtuk te ezt nem szeretnéd. De nem nagyon nem korai mindenkinek. De köszönjük nem kell megint a szülők, tanulás, fiatalság hármast leírni.
2020. okt. 18. 21:43
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!