Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan vannak ilyen emberek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan vannak ilyen emberek?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és 176 cm, pár centit még lehet növök (az elmúlt fél évben kb 2-3 centit nőttem), szerintem kb 178 cm leszek. Több helyen is hallottam, hogy ugye szépek a hosszú lábak (főleg a comb), és a modellek is általában magasak. Amikor kicsi voltam mindig is 170 felett szerettem volna lenni, mindig is tetszett, ha egy lány magas, de sose hittem hogy az leszek, mert az anyukám 155, apukám 172 cm. De már kezdem kicsit utálni, ruhákat is nehezebben találok, de ez most nem ide tartozik. Szóval kezdi kicsit elvenni az önbizalmamat, hogy már több helyen is hallottam, hogy milyen ronda, ha magas egy lány. A mai nap is mögöttem állt a zebránál egy kislány és egy anyuka, a kislány megszólalt, hogy ő is ilyen magas szeretne lenni, az anyuka pedig szinte ordítva válaszolt, hogy ez már undorító (pedig 176 még nem is olyan magas). Már több fiú is utasított el emiatt, pedig a legtöbb 180 felett volt, és egyik se volt nálam alacsonyabb, de az jön be nekik ha egy lány "pici". Fiú ismerőseimtől is csak azt hallom, hogy de aranyos, ha egy lány alacsony. Egy fiúval beszéltem neten, nagyon jól elvoltunk, aztán amikor megtudta hogy 176 cm vagyok, akkor már nem is érdekeltem, pedig nem feltétlenül kapcsolatot kerestem, csak baráto(ka)t.

Szóval a kérdésem inkább a fiúk felé szól, de lányok is nyugodtan írhatnak, nem haragszom meg. :)

Nektek is baj az, ha egy lány 170-175 felett van, esetleg tetszik nektek, vagy egyáltalán nem számít? Bármit írhattok, ami ehhez kapcsolódik, előre is köszönöm a válaszokat!

2020. okt. 10. 23:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
35%
Nekem látatlanban is bejössz.
2020. okt. 10. 23:06
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én valahol 172 cm körül vagyok, a volt párom néhány cm-rel magasabb volt nálam és ez számomra soha nem volt gond.

Ha abban a helyzetben lennék, hogy egy lány érdeklődne irántam, szinte kizárt, hogy elutasítanám csak azért, mert magasabb.

2020. okt. 10. 23:16
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Én 189 cm vagyok, nekem teljesen jó egy ilyen magas lány.
2020. okt. 10. 23:17
 4/17 anonim ***** válasza:
55%
Személy szerint nem vagyok magas. (175 cm 16 éves fiú) Nálam ezért alapból esélytelen lennél. Az igaz, hogy a fiúknak a kicsi lányok tetszenek. Jó érzés ha van kit "megvédeni" és mi fiúk vagyunk azok akik egy pajzsot nyújtanak nekik. (Költőien megfogalmazva :D) A magasságod foghatod fel hátránynak is meg előnynek is, mert sok lány megadna mindent, azért hogy elérje ezt a magasságot, hogy modell lehessen mondjuk. A lényeg hogy ne búsulj, mert biztos valaki benned látja meg a nagy Ő-t és a magasságod nem fog számítani. Sok sikert a továbbiakban! :)
2020. okt. 11. 00:16
 5/17 Thispain ***** válasza:
94%
Nálam általában nem szokott számítani. Egyébként az érdekes(a leírásból következtetve), hogy a modellek általában magasak szoktak lenni, viszont a környezetedben lévők(akik nem mozogtak modell körökben) alapvetően az aranyosnak mondható kinézetet preferálják, vagyis a minél kissebbet, és "gömbölyűbbet".
2020. okt. 11. 00:19
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Egyébként én is modellkedtem, az eléggé feldobta az önbizalmamat, de sajnos már nincs erre időm, orvos szeretnék lenni, örülök, hogy most van egy kis időm gyakorizni, kikapcsolódni, sajnálom is, mert akkor tényleg szépnek éreztem magam, amikor nagyobb márkáknak is dolgozhattam. Az összes többi modell is egytől egyig 170 cm felett volt. De mindenkitől azt hallom/olvasom, hogy a pici lányok az aranyosak, őket preferálják, személyiségtől eltekintve. Persze kinek a pap, kinek a papné.

2020. okt. 11. 00:31
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
Sok sikert a továbbiakban! Remélem sikerül az orvosi! :) És fel a fejjel. Vannak akiknek az olyan lányok az álmaik, mint Te.
2020. okt. 11. 00:49
 8/17 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes, nekem a magasság sose volt szempont.
2020. okt. 11. 01:27
 9/17 anonim válasza:
94%
Én 178 centi vagyok. És sokáig zavart, de már egyáltalán nem. Nem undorító valaki magassága, vagy csúnya mert ez van, nem tudsz rajta változtatni.
2020. okt. 11. 08:39
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :D
2020. okt. 11. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!