Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan, emberek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, emberek, ilyenkor mi van? 15F

Figyelt kérdés
Egyik barátnőmmel nagyon jóban vagyunk, és én beleszerettem egy jó hosszú ideje és én is tetszem neki, de CSAK a belsőm a külsőm már NEM, meg elég messze lakunk egymástól. de most komolyan.. a belsőm tetszik neki, nagyon is, és a külsőm miatt nem szerelmes belém.. mit tegyek? nem bírom őt elfelejteni és nem is tudnám őt soha elfelejteni. szinte minden nap beszélünk. utálom magam a külsőm miatt. eddig ezzel együtt háromszor voltam szerelmes, és mindig csalódnom kellett, és miért?? ak ülsőm miatt!! Mit tegyek?..... nagyon rossz ez már :( mindenki a külsőm miatt ítél el és ez rohadtul fáj :(
2015. aug. 9. 02:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Üdv az életben! Íme 2015 párkapcsolat találási esély a normális kategóriában, nyugi bro ne parázz majd 1x betalál csak nem most mert még nagyon alpári minőségű a kapcsolat keresés 95%-a a normálisak meg elnyomott részben vannak nehéz betalálni.

Sajna ilyen.

Megszokod vagy megszokod.

2015. aug. 9. 02:41
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Hát szerintem nem lehet valakinek csak a belsojebe vagy csak a kulsojebe beleszeretni. Mármint ha valakibe szerelmes vagyok akkor nekem az illeto kulsoleg es belsoleg is tokeletes. Valoszinuleg a lanynak nem jottel be. Nem itélnek el a külsőd miatt hidd el. Egyszer majd megtalálod azt a lányt akinek a legtokeletesebb leszel a vilagon.
2015. aug. 9. 02:52
 3/8 A kérdező kommentje:

1# hát kb.... csak egy aprósággal javítva: Megszokod vagy Megszöksz. megszokni elég nehéz az ilyen k...., meg úgy mostmár sajnos az átlag közösséget, szóval ja. megszökni meg természetes úton lehet, vagy mesterségesen (szerintem tudod miről beszélek).

2# ezt úgy értsd hogy pl: neten beszélgetsz valakivel, nagyon megkedveled, vicces, barátságos meg stb stb stb, aztán ha kapsz egy képet vagy ilyesmit a külsejéről, akkor ez a dolog elvész. Bele lehet szeretni csak az egyikbe (külső/belső), csak annak sosem lesz jó vége. (ezt úgy értsd pl hogy van egy lány mondjuk, aki nagyon jól néz ki, és ezért tetszik neked, de amúgy meg egy büdös féreg. nem a legjobb hasonlat, de megteszi.)

2015. aug. 9. 09:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Keress olyat akinek bejossz.Kezdj el igenyesen oltozkodni,vagass magad ak elonyos hajat legyel igenyes jarj el sportolni es meglesz az eredmenye.;) most ne hibaztasd azert mert nem tart vonzonak.Te se jonnel ossze szerintem egy olyan csajjal aki full csunya a szemedben...

Fel a fejjel,lesz olyan aki teged akar majd ugy ahogy vagy.;)

(U.i.: tul konnyen esel szerelembe...en 16eves vagyok es meg egyszer se voltam,pedig volt mar jopar baratnom)

2015. aug. 9. 10:20
 5/8 anonim válasza:

Kedves kérdező !

Írd le magad,hogy körülbelül hány kiló vagy ,milyen magas stb.

Egyenlőre nem tudom,de ha esetleg igen igen túlsúlyos vagy az nem a lány hibája !

2015. aug. 9. 12:24
 6/8 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem vagyok túlsúlyos :D 189cm, 85kg. :D ... Emberek, mindenki azonnal ezt kezdi el, hogy "írd körül magad" meg ilyenek? attól, mert leírom hogy milyen vagyok, nem lesz meg a megoldás arra, hogy mit tegyek. már bocsi.. szóval légyszi.. :/
2015. aug. 9. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet(vagy ne,ahogy gondolod) lehet,hogy nem is annyira vészes...
2015. aug. 9. 16:39
 8/8 anonim válasza:
Nekem ugyan ez van, csak én lány vagyok. Ha van kedved írhatsz, megadom facebookom és kibeszélhetjük:D
2015. aug. 10. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!