Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan vannak ilyen emberek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan vannak ilyen emberek?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és 176 cm, pár centit még lehet növök (az elmúlt fél évben kb 2-3 centit nőttem), szerintem kb 178 cm leszek. Több helyen is hallottam, hogy ugye szépek a hosszú lábak (főleg a comb), és a modellek is általában magasak. Amikor kicsi voltam mindig is 170 felett szerettem volna lenni, mindig is tetszett, ha egy lány magas, de sose hittem hogy az leszek, mert az anyukám 155, apukám 172 cm. De már kezdem kicsit utálni, ruhákat is nehezebben találok, de ez most nem ide tartozik. Szóval kezdi kicsit elvenni az önbizalmamat, hogy már több helyen is hallottam, hogy milyen ronda, ha magas egy lány. A mai nap is mögöttem állt a zebránál egy kislány és egy anyuka, a kislány megszólalt, hogy ő is ilyen magas szeretne lenni, az anyuka pedig szinte ordítva válaszolt, hogy ez már undorító (pedig 176 még nem is olyan magas). Már több fiú is utasított el emiatt, pedig a legtöbb 180 felett volt, és egyik se volt nálam alacsonyabb, de az jön be nekik ha egy lány "pici". Fiú ismerőseimtől is csak azt hallom, hogy de aranyos, ha egy lány alacsony. Egy fiúval beszéltem neten, nagyon jól elvoltunk, aztán amikor megtudta hogy 176 cm vagyok, akkor már nem is érdekeltem, pedig nem feltétlenül kapcsolatot kerestem, csak baráto(ka)t.

Szóval a kérdésem inkább a fiúk felé szól, de lányok is nyugodtan írhatnak, nem haragszom meg. :)

Nektek is baj az, ha egy lány 170-175 felett van, esetleg tetszik nektek, vagy egyáltalán nem számít? Bármit írhattok, ami ehhez kapcsolódik, előre is köszönöm a válaszokat!

2020. okt. 10. 23:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom, én 160cm körül vagyok, az mondhatni alacsony, de a barátom panaszkodik, hogy túl alacsony vagyok hozzá (ő 183cm).

Sajnos vannak ilyenek, de hidd el, ha alacsony lennél, akkor meg az lenne a baj. Akármilyen vagy, néhány ember úgyis bele fog kötni. A magasság pedig olyan dolog, amin (sajnos/nem sajnos) nem lehet változtatni, meg kell próbálnod elfogadni.

2020. okt. 11. 09:22
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
Sajnálom, hogy ennyire sokat nyom a latban nálad a magasság... Mármint, hogy ennyi negatív élményed van, hogy ennyire nagy problémává nőtte ki magát a dolog... Mert egyáltalán nem kéne az legyen. Szerintem ha idősebb leszel, és a fiúk is kinőtték magukat, akkor ez nem lesz probléma. Most valszeg a sok kicsi 16 éves fiúnak szúrod a szemét, amiért magasabb vagy náluk.
2020. okt. 11. 09:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Alapvetően én szerettem a magasságomat, tetszett, amikor engem kértek meg, hogy vegyek le valamit a felső polcról. De mióta abba a korba léptem, hogy a fiúk kezdenek udvarolni a lányoknak ez mindig gondot jelentett. Mondtak már olyat is, hogy egyébként szép az arcom, de elrontja az összképet a magasságom. Én ezt nem értem. Csak én vagyok körülvéve ilyen emberekkel? Akik olyan miatt szekálnak, amiről nem tehetek? Ismertem meg pár barátomat interneten, van köztük 183 cm magas lány, aki imádja hogy ilyen, mert nem bántják, még dicsérik is, hogy milyen szép hosszú a lába, stb. Úgy látszik csak az én környezetem rontotta el ezt. :/
2020. okt. 11. 10:22
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
12-es vagyok. Tudod nagyon sokat számít a kisugárzás is. Ha egy 190+ cm lány azt sugározza magából, hogy "tudom, hogy milyen szép vagyok, kecses, hosszú lábakkal", akkor nagyon kicsi az esélye, hogy másoknak olyan gondolatok szülessenek a fejében, hogy degáz már, hogy ilyen magas... Ellenben ha valakiről sugárzik az önbizalomhiány, feszélyezetten érzi magát a magassága miatt, azt a bántó emberek megérzik és ki is használják. Nem vennéd szívre te sem ezeket a beszólásokat, ha nem zavarna téged is a dolog. Ha látnák rajtad, hogy neked oké a magasságod, akkor nem ilyen hülye kifogásokkal, hogy "azért nem kellesz, mert magas vagy".
2020. okt. 11. 10:31
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Volt hasonló magasságú párom, pedig én is csak 178 körül vagyok. Nekem nem jelent problémát és igen, tetszenek a szép hosszú combok. :D De vagy 10 évvel fiatalabb vagy a célcsoportomnál... :)
2020. okt. 13. 15:25
 16/17 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem gyönyörűek a magas lányok, hidd el megtalálod azt a fiút aki imádni fog úgy ahogy vagy, egyébként tényleg nem vagy magas, én (férfiként) 180cm vagyok de egy törpének érzem magam:D

Az orvosihoz meg sok sikert! Én szurkolok :)

2020. okt. 17. 20:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a magasság számít. Amúgy ismerek egy vicces és aranyos animét, aminek a főszereplője egy lány, aki utál magas lenni. Nézz bele, ha van kedved. A címe Lovely complex
2020. okt. 25. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!