Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki leírná hogy hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki leírná hogy hogyan kell csókolózni?

Figyelt kérdés
Már 2 hete együtt vagyok a barátommal és nekem ő az első barátom. Neki már volt csók nekem nekem még nem. Nagyon félek tőle és nagyon megköszönném ha valaki leírná. (Tudom hogy ezt most mindenki hülyeségnek veszi de nekem nagyon fontos).
2020. szept. 2. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A heten hanyszor irod meg ki?
2020. szept. 2. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
Az első csók úgyis "csak" egy szájrapuszi lesz, amin sok mindent nem lehet elrontani, utána pedig oldódni fogsz, éd már nem parázol rá. Ha a barátod már úgyis tapasztalt, majd ő vezet
2020. szept. 2. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:
79%
Igazából ezen én is sokat aggódtam, mert első smárolásom 17 évesen volt, aztán évekig semmi... És, aggódtam, hogy rossz leszek, meg béna. A második lány kifejezetten kiemelte, hogy rendkívül jól csókolok, elvolt ájulva. Az ember tudja, ha ott van... Nem lehet ott olyan hude sok mindent csinálni, hidd el nekem. :D Ki-mit szeret, ki-hogy szereti, egy kis kémia, ezen múlik az egész. Amúgy nagyjából annyiról szól a történet, hogy szátokkal csókolgatokjátok egymást, néha kicsit szopogathatod az ajkait, nyelvetekkel játszotok, stb. Ez ilyen freestyle, nem tudjuk megmondani neked, hogy mi a koeográfia :D
2020. szept. 3. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!