Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni?
Oké lehet a lehető leghülyébb kérdést tettem fel,főleg hogy nálam szerintem már mindenki tapasztaltabb.Viszont felvállalom a tényt hogy 16 évesen még soha nem csókolóztam.(Se szájra puszi)És igazából most kezd alakulgatni az első "kapcsolatom" és eléggé egy olyan ember vagyok aki mindenre képes ráparázni.
Így a csókra is ,hogy elcseszem(ha el lehet) meg hasonló.
Szóval kinek milyen volt?
Milyen szituációban?
Hogyan mozogtak az ajkak?
Oké szánalmas vagyok ezekkel a kérdésekkel de eléggé be vagyok parázva
Draga, a 16 eved alatt soha egyszer se lattal filmet, ahol a ket szereplo csokolozik?
Amugy szerintem mar most elrontottad az egeszet: azzal, hogy a gyk-n kattogsz a teman, hogy mindennek tokeletesnek kell lennie, hogy azon parazol hogy mi lesz ha elcseszed. Ha valaki most leirja neked hogy millimeterrol millimeterre hogyan kell mozogni, akkor pontosan ugy csinalod, es raparazol hogy a partnered is vajon ugy fogja-e csinalni es mi lesz ha nem es akkor el van rontva es kar is az egeszbe belekezdeni meg amugy is...
Kezeltesd magadat, amig nem keso.
Hát, ezt így nehéz lenne leírni. Nézz videókat. Aztán gyakorlatban meg csak érezd. Először puszi, csücsörítés stb, majd ha megjön a gerjedelem akkor ösztönösen tudni fogom neked mi esik jól, meg a másik mit hagy!
Jó tanács: szájhigiéniának is nézz utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!