Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjam tudtára, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam tudtára, hogy csókolózni szeretnék vele?

Figyelt kérdés

Egy biszex barátnőmről van szó, tehát mindketten lányok vagyunk. Mostanában úgy érzem, hogy esetleg nekem is bejönnek a lányok is. Ő már csókolózott lánnyal egyébként.

A száját nézem majd, de mi lesz ha megkérdezi, hogy miért nézem a száját?

Az rossz ötlet, ha kerek perec elmondanám neki, hogy jó lenne ha megcsókolhatnám, csak, hogy kipróbáljam milyen lánnyal és így biztosra tudjam, hogy biszex vagyok-e én is?

2020. júl. 11. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ötlet ha beavatod, így nem fog úgy megijedni ha hirtelen rámászol:D
2020. júl. 11. 10:45
 2/4 A kérdező kommentje:
De mi van, ha visszautasít? Akkor olyan ciki lesz a helyzet nem? És mi van, ha erre rámegy a barátságunk?
2020. júl. 11. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ebben van kockázat. Szerintem akkor próbáld meg, ha többet érzel iránta barátságnál, jobban vonzódsz hozzá. Felesleges kísérletezni, mert nagyon rossz vége lehet
2020. júl. 11. 11:06
 4/4 anonim válasza:
100%

Bizony van kockázat a dologban, de ha nem próbálod vele megbeszélni akkor soha nem tudod meg, hogy "mi lett volna ha.."

Attól is függ hogy mennyire vagytok szorors barátságban.Például ha a legjobb barátnőd akkor szerintem biztosan beszélj vele.

Velem is hasonló volt a helyzet.Aztán beszéltünk róla és kiderült, hogy tök rosszak voltak a megérzéseim.Tini korban ez teljesen normális ha néha úgy érezzük, hogy a saját nemünkhöz is vonzódunk.Persze az is lehet hogy jól érezted és te is tényleg biszex vagy.

de ez csak akkor fog kiderülni ha beszélsz vele...

2020. júl. 12. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!