Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy srác azt mondja, hogy csókolózni szeretne velem, azalatt pontosan mit ért?
Koszonom a valaszokat :)
Egyebkent tudom, hogy bejovok neki, ezt a dolgot mar tisztaztuk, csak nekem ez a csok-dolog zavaros picit.😅
Itt kezdődik! :-)
A kommunikáció hiánya sok gondot okozhat. Döntsd el,hogy engedsz-e a gátlásaidnak uralkodni magadon.
Hát ezt elrontotta...ez meglepetésként az igazi.
Nekem elsőre ment anno a nyelves. Pedig előtte nagyon sokat idegeskedtem és utánaolvastam hogy kell. Meg vagy 20 kérdést kiirtam ide 😆
De nem kell ráparázni. Ha nem lesz jó a csók akkor valószínűleg nem fogod ellökni magadtól ha a továbbiakban meg akarna csókolni szóval...lesz időtök gyakorolni.
De ha nagyon félsz akkor először sima csókot, ami lassú,elhúzott,romantikus legyen.
Végül mégcsak nem is vele volt az első csókom :D
De így is sikerült elrontanom:(
Aztán a következő már jobb volt...:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!