Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmagyarázzátok teljesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmagyarázzátok teljesen hogyan kell csókolózni? Egyáltalán semmit nem tudok...

Figyelt kérdés

2020. jún. 6. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:
33%

Két száj szükséges hozzá amiket össze kell "érinteni" majd lassú vagy esetleg picit gyorsabb állkapocs- illetve szájmozdulatokat kell csinálni.

A többi majd jönni fog magától amikor abban a helyzetben leszel. Ha elsőre béna leszel, nem aggódj, gyakorlás kérdése.

2020. jún. 6. 23:09
 2/3 A kérdező kommentje:
És hogy kérjem meg (fiú vagyok) hogy ülljünk le,szokjuk meg egymás száját stb?
2020. jún. 6. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:
33%

Ez már lassan átmegy a párkeresés kategóriába. Szóval igazából csak tenni kell érte hogy a lány kedveljen téged. Vagyis ismerkedés, randi stb.

És ha tetszel neki, kedvel téged és normális a lány akkor nem fog otthagyni ha az első csóknál béna vagy.

Egyébként fiú vagyok, sosem csókolóztam még, szóval fogalmam sincs honnan tudom ezeket.

1. voltam.

2020. jún. 6. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!