Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csókolózni hogyan kell?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolózni hogyan kell?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel nemsokára fogok találkozni és ha találkozunk akkor a megfelelő pillanatban meg akarom csókolni. Csak nem tudom hogy hogy kell. Még soha nem csókolóztam, ez lenne az első. Nagyon tetszik es en is tetszem neki. Hogy csókoljam meg és mikor van a legtökéletesebb pillanat?

16/F

2020. jún. 20. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A tökéletes pillanatot érezni, tudni fogod.

A -hogyan kell- részére is csak ezt tudom mondani. Az jön magától, nincs 2 ugyanolyan ember, persze vannak biztos praktikák meg trükkök, de ezt mindenki maga érzi, tudja.

2020. jún. 20. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Finoman ráilleszted a szádat az övére, közben bedugod a nyelvedet a szájába és olyan körkörös mozdulatokat csinálsz a nyelveddel, mintha simogatnád az ő nyelvét. Ne legyen túl merev a nyelved, inkább puha, lágy legyen.
2020. jún. 20. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elsőre ne akarj azonnal nyelvezni. Volt ilyen csókom, nekem nem az volt az első, de a srácnak igen és persze nagyon szerettem őt, örültem, hogy megtörtént, de szörnyű volt, nagyon nyálas. Ha a lánynak is első lesz, még meg is ijedhet.

Kezdetnek bőven elég egy szájrapuszi. Látni, érezni fogod, hogy reagál a lány, ha tetszik neki, kezdd el puszilgatni, ízlelgetni az ajkait. Ha ő tapasztaltabb, engedheted, hogy irányítson. Nem kell a nyelvezéstől sem elzárkózni, de fontos, hogy ne azonnal az legyen első alkalommal és ha afelé haladtok, ne dugd át teljesen a nyelved, csak finoman, kicsiket. Nem kell a lány manduláját vakargatni. Simogasd a nyelveddel az övét, az első fogait, de a hátsókat már ne. Ez viccesen hangzik :) de nagyon kellemetlen, mikor valaki túlságosan “hátramászik”.

Egyébként nem vicc, hogy tényleg érezni fogod, mit kell csinálni. Én is tartottam tőle, hogy nem fog menni sehogy se, az első két alkalom bénácskán is sikerült, de utána nem volt semmi szörnyű gond :) Az pedig nem ciki egyáltalán, ha eleinte kicsit ügyetlenebbek, nyálasabbak vagytok.

A pillanatot így előre nem nagyon lehet megmondani, hiszen csak ti lesztek ott, de szerintem fontos, hogy ha még nem csókolóztatok, akkor ne azzal kezdd el a randit. Célszerű egy meghittebb helyet választani, ami nem hangos, túl zsúfolt stb, hanem tudtok egymásra figyelni. Menjetek el pl sétálni egy parkba, folyópartra, ahol nincsen körülöttetek rengeteg ember, de azért kellemes hely. Szerintem ne kérdezd meg előtte, hogy megcsókolhatod-e, nem mindegyik lányt zavarja ez, de sokakat igen, illúziórombolónak tartják. Ha pl beállt egy kis csend és mindketten egymás szemébe néztek, az egy jó pillanat lehet, kezdj el közelíteni felé :) Búcsúzáskor sem elvetendő a csók, de ne akkor, ha sietni kell! Adjátok meg a kellő időt.

2020. jún. 20. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!