Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok/nők miért nem szereti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok/nők miért nem szeretik, ha tárgy ként kezelik őket a fiúk?

Figyelt kérdés
Szerintem pedig ez teljesen normális dolog és megszokott. Más országokban is vannak hasonlók meg pár száz évvel ezelőtt még akár ki is végeztethették őket. Most ez nekik miért baj?

2020. júl. 25. 01:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
Te,hogy éreznéd magad, ha tárgynak kezelnének?
2020. júl. 25. 02:06
 2/26 A kérdező kommentje:

Hát ez már részben megszokott, úgyhogy már fordítva is legyen.

Mondjuk nem a kérdésre válaszoltál...

2020. júl. 25. 02:24
 3/26 anonim ***** válasza:
93%
Igen, végülis imádhatták amikor kivégezték őket vagy mondjuk a mai napokban szaud arábiában engedély nélkül semmit sem csinálhatnak. Most tényleg, mi a bajuk? Inkább menjenek vissza mosogatni
2020. júl. 25. 04:47
 4/26 anonim ***** válasza:
82%
Így is olyanok vagyunk mint egy tárgyak a legtöbb férfinak csak a testünk kell és szexre. Tudod milyen szar amikor állandóan végignéznek rajtad még akkor is ha kabátban vagy. Csak bámul és bámul van aki még kajánul mosolyog is. És az állandó megfelelési kényszerek. Miközben csak arra vágyunk, hogy tényleg szeressenek. "Egy nő legyen mindig nőies, ne legyen zsíros haja sose,legyen okos de legyen buta legyen leborotválva mindenhol, tudjon főzni,majd szüljé ha kell gyerek." baszkiii mi mit várunk el? Csak azt hogy szeressenek. Nyílván vannak kivételek nőkből férfiakból. Csak elegem van, hogy ezt a nők tárgyak dolgot egyre többször emlegetik. Nem vagyok egy ultra nagy feminista. Csak ezt az apró dolgot kérem,hogy ne érezzem,hogy csak egy tárgy vagyok. Akit megnézhetnek,lepontozhatnak,de megszólítani már félnek.
2020. júl. 25. 05:18
 5/26 anonim ***** válasza:
96%
Erre a kérdésre csak egy igazi pöcs nem tudja a választ.
2020. júl. 25. 07:22
 6/26 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom ki az aki tárgyként kezel egy nőt. Egyáltalán mit jelent ez számodra? Nem beszél, nincsenek érzései, nincsenek igényei a nőnek? Vagy mire gondolsz pontosan? Esküszöm nem értem, mert én még nem találkoztam ilyen emberrel.
2020. júl. 25. 07:24
 7/26 anonim ***** válasza:
88%
Mert érző lények....
2020. júl. 25. 10:46
 8/26 anonim ***** válasza:
93%

"Szerintem pedig ez teljesen normális dolog és megszokott. Más országokban is vannak hasonlók meg pár száz évvel ezelőtt még akár ki is végeztethették őket. Most ez nekik miért baj?"

teged nem zavarna ha anyadat kezelnek igy?

2020. júl. 25. 11:02
 9/26 anonim ***** válasza:
88%
Kedves kérdező nagyon remélem, hogy egyszer téged is fognak tárgyként kezelni!
2020. júl. 25. 11:17
 10/26 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk mert nem tárgyak?

Ezzel a kérdéssel csak idegelni akarsz mindenkit.

2020. júl. 25. 11:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!