Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok/nők miért nem szereti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok/nők miért nem szeretik, ha tárgy ként kezelik őket a fiúk?

Figyelt kérdés
Szerintem pedig ez teljesen normális dolog és megszokott. Más országokban is vannak hasonlók meg pár száz évvel ezelőtt még akár ki is végeztethették őket. Most ez nekik miért baj?

2020. júl. 25. 01:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Bazky, egy nőbe sokkal több érzés, érzelem szorult, mint amennyit te valaha el tudsz képzelni. És akkor mit kap? Szexobjektumként kezelik őket a suttyó kölkek.
2020. júl. 25. 11:35
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy épelméjűűűű.
2020. júl. 25. 11:41
 13/26 anonim ***** válasza:
98%
Fogd fel az eszeddel hogy neked nem való barátnő!!!
2020. júl. 25. 11:45
 14/26 anonim ***** válasza:
88%
Mert mondjuk , ők is érző emberi lények?
2020. júl. 25. 12:18
 15/26 anonim ***** válasza:
94%
Azért nem szeretjük mert NEM tárgyak vagyunk. Ugyanolyan emberek vagyunk mint a férfitársaink. Nem egy dísz, egy mutaogatnivaló, dugnivaló valaki akarok lenni a párkapcsolatban. Hanem egy társ, mert ugyanúgy ahogy a férfinak nekem is vannak érzéseim, önálló gondolataim, céljaim, álmaim, igényeim. Ennyire egyszerű. Tárgyakat tárgyként kezelünk. A nő egy önálló, szabad emberi lény, csakúgy mint a férfi, tehát nem kezelheted tárgyként.
2020. júl. 25. 12:28
 16/26 anonim ***** válasza:
98%
Nincs nője, nem is jön össze neki, azért hergel itten😅😂
2020. júl. 25. 13:05
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Jelentget is, szegény lelkébe gázoltak XD
2020. júl. 25. 13:07
 18/26 anonim ***** válasza:
34%

#4 es, meg van oldva a problémád, csak be fürödj, ne szőrteleníts és nem fog rádnézni senki, nem tudom szerintem egy férfi se sértődne meg ha végignéznék a csajok és le szeretnének vele feküdni.

A másik, hogy ne legyünk álszentek, a nőknek is sok elvárásuk van felénk:legyen minimum 180, izmos, jóképű, humoros, pénzes, magabiztos, odafigyelő,az ápoltat nem kellene idesorolni mert az alap kellene, hogy legyen.

Ismerek sok fiút akik nagyon el vannak keseredve, mert nem kellenek senkinek, pedíg ápoltak, de szerinted nem kellene azok legyenek mint a nők sem.

Nekem az volt a fontos mindíg, hogy el tudjak beszélgetni vele, ha megütötte az átlagot és jófej volt az pótolta a hiányosságait. Mert sajnos vannak szebb emberek és kevésbé szebbek, ez igazságtalan sajnos tudom.

A kérdező nyilván troll, azon ne akadjon ki senki.

2020. júl. 25. 13:21
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tárgyak. érző, gondolkodó lények,
2020. júl. 25. 14:38
 20/26 A kérdező kommentje:

Valójában csak félig troll, mert szerettem is volna tudni, hogy az embereknek egy ilyen kérdésre mi lesz a véleményük, de egyébként én sem szoktam a nőket tárgy ként kezelni, csak úgy bánok velük, mint ők velem, vagy ha úgy van, akkor mint ők másokkal, hogy megértsék milyen is az.

Láttam sok ember fel volt háborodva rajta, részben érthető is, de ugyanakkor azt is láttam, hogy rengeteg válasz ilyen 75%-os hasznosságot ért el, vagyis 25% nem ért vele egyet. Ezek szerint az a 25% egyetért a kérdésemmel.

#16 már volt barátnőm, mint leírtam, természetesen nem kezeltem tárgy ként.

#17 nem én jelentettelek, én csak most léptem fel megnézni a válaszokat

És úgy mindenki másnak, aki ilyen nagyon jó dolgokat írt a nőkről, nem tudom hogy látjátok, de a nőknek egy elég nagy része, főleg a mostani fiatalság hasonló módon bánik a férfiakkal/fiukkal.

2020. júl. 25. 14:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!