Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ruhát vigyek a páromhoz(egy hétre megyek)?
Hétvégén megyek a barátomhoz és egy hetet leszek nála.
Általában ha ott vagyok egy póló és egy rövidnadrág szokott rajtam lenni(póló az övé).Fürdés után pedig szintén az ő pólójában alszok.
Nadrágnak 3-4-et számoltam,amibe megyek és még váltónak ha mennénk valamerre.
Pólónak pedig ötöt gondoltam.
Nem szeretnék sok holmit vinni mivel majdnem 100km van köztünk és nem szeretnék beállítani “bőrönddel” hozzá,de közben ez lenne az első olyan,hogy ennyi ideig vagyok nála és nem szeretném ha azt hinné,hogy igénytelen vagyok,vagy nem lenne mit felvennem.
Ami még kérdőjeles dolog nálam az a borotválkozás,nagy wc.
Nem azzal van a bajom mosdós ügynél,hogy nem mernék mivel ez természetes dolog,csak valahogy zavar hogy ott van és hallhatja.
A borotválkozás pedig nem tudom,hogy oldjam meg mivel a 3. nap már nagyon láthatóan visszanő alul.(Érdekelne,hogy ti ilyen esetben hogy oldottátok meg)
Köszönöm a válaszokat!
18/L,23/F
5-6 pólót tegyél be. Meg 1-2 mászkálós nacit és 2 otthonit. Pulcsit vigyél, ha esetleg esni fog, rossz idő lesz. Törölköző se árt, ha viszel sajátot meg tusfürdőt is.
A borotválkozás miatt ne aggódj. Csak ügyelj rá, hogy öblitsd le zuhi után a kádat vagy a zuhanyzó, hogy ne maradjanak ott az apró szőrszállak. Ha, szégyelled a borotvát, amikor vinnéd magaddal, akkor csavard bele a pizsidbe, kifelé meg a használt ruhádba, törölközőbe.
A nagydolog miatt se aggódj, természetes dolog. :)
Nálunk 260 km távolság volt.
1 hétre én ruhából vagy 6-ot vittem, bugyiból többet.
Ki lehet mosni, ha úgy van.
Borotválkozás: ő olyankor ott hagy a kádban engem. Így nyugodtan borotválkozhatok.
Nagy wc: előtte tegyél le wc papírt a wc belsejébe és nem hallatszik majd.
Vagy nyomj be zenét, esetleg - habár ez a legrosszabb, mert pazarlás - engedd meg a csapot, vaaagy ha épp fürdeni készülsz, közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!