Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglèpjek a pàromhoz?
A helyzet a következő:
Kegyetlenül összevesztem a szüleimmel(nyilván még itthon lakom.), és azt mondtàk, hogy a párom nem jöhet ide, én meg nem mehetek hozzá(120 km van köztünk, minden héten találkozunk).
De a párom nem tehet semmiről, nagyon szeretjük egymást és már egy ideje tervezzük az összeköltözèst. Oda mentem volna egyèbkènt is tanulni az ő városába, de azt mondtàk, hogy tanulni se mehetek a város közelèbe.
A párom felajànlotta, hogy szedjem össze a cuccaimat, értem jön, és költözzek hozzá.
Nagyon gondolkozom ezen. Egyébként még júniusban van egy szóbeli vizsgàm itt, meg vezetni feljàrnèk ide(még 15 órám van+forgalmi vizsga).
Szóval minden megoldható lenne. Nevelőapàm meg nincs itthon, de azt mondta a telefonban, hogy ha hazajön megöl engem.
Szerintetek, hogy döntsek? Mit tegyek?
19/L

Attól függ hogy alapvetően milyen a szüleiddel a kapcsolatotok.
Ha ez csak ilyen nagy veszekedés, de közben azért szeretitek egymást és egyébként más probléma nincs akkor meglehet várni azt a kis időt. Ha nem akkor más a helyzet.
Viszont 19 éves vagy, szóval azt nem tilthatják meg hogy találkozzon vele.
Mostohaapàmmal nagyon rossz a kapcsolatom, mindig beszól nekem, ha kérek tőle valamit, akkor megigèri, hogy megteszi, aztán valami idióta indokkal azt mondja, hogy "Mégsem, oldd meg".
Igazából nem nagyon érdekli mi van velem, de most megfenyegetett, hogy megöl engem.
Édesanyàm sokszor szid, lehord mindennek, és képtelensèg neki megfelelni, de néha tudunk beszélgetni, néha meg random bekattan napokra és ordít vagy nem szól hozzám.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!