Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem érzem elég szépnek magam a páromhoz?
:D:D
Másnak szerinted nincs olyan testrésze amire nem büszke??
1 perc alatt lehet megoldani egy ilyen problémát amúgy.
itt vagyok én LÁTOM MAGAM ha nem van tükör...most egy éppen egy k**ott alfahimet látok amúgy akire irigyek ha kiváncsi vagy (tényleg szép vagyok, és helyes, szeretnek az emberek) viszont van olyan testrészem ami nem tetszik vagy lehetne jobb is :D elfogadnék egy 25 centis f**t nem tudom miért az illene az egyébként gyönyörü testemre.
MEGOLDÁS: KIMONDOM nem önsajnálat ha valamiről vissza jelzés kell, mivel nem robot vagyok!
én ezt igy oldanám meg "húúú hát nagyon szép vagyok főleg ma ugye drágám,spanom,stb csak a f**ivan lehetnék MÉG SZEBB IS egy 25 centis szerszámmal mert magamnak úgy tetszenék igazán"...
És hopp vagy azt mondja, hogy te igy vagy tökéletes ahogy vagy IGY SZERETLEK vagy azt, hogy hááát nem lenne rossz.
(igazából leszarom mit mond (meghallgatom, ha kedves nagyon kedves leszek vele ha nem akkor egy g**i vagy nevetek egyet) :D hát most mit tudok csinálni vele?
Nem sokat számit a véleménye (ha csak valamiért nem számit nekem túlsokat):D 6 milliárd ember él a földön.
Az mit jelent, hogy mondogatja, hogy aranyos vagy? Ezzel illeti a külsődet?
Ha összejöttetek nyilvàn tetszel neki plusz ha kèzen fogva sètàlgattok akkor aggodalomra nincs ok. Szerintem rendben van, ha egyszer beszèlsz vele erről, hogy megnyugodj, de utàna lèpj tùl ezen, mert ha àllandòan ezen lovagolsz ès èrezteted vele akkor valòban elege lesz ès tovàbblèp. Több önbizalom, ne legyèl kishitű, a szèpsèg is mùlandò ;) Ha ő egy rendes, jőszìvű pasi akit nem csak a külső èrdekel ès nem a plàzacicàk utàn fordul meg akkor megfogtad az isten làbàt, ne rontsd el ezzel, viszont ha nem ilyen akkor jobb is ha mielőbb mentek jobbra-balra. Nyugi, èlvezd az együtt töltött perceket ahelyett , hogy àllandòan görcsölsz, csak elmùlik vele az idő, ami màr nem jön vissza sajnos ès kèsőbb bànni fogod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!