Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden tini...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy minden tini korú fiú a lányokban csak a feneküket és a mellüket nézi?

Figyelt kérdés
Mármint ha nincs dupla D-s melled esélyed sincs senkinél. Plusz ha nem akkora a feneked mint Kim Kardashiannek akkor is kiestél. A lányok se csak a farkukat nézik a fiúknak, sőt!! Szóval légyszi valaki magyarázza ezt el nekem mert nagyon idegesít:))

2020. júl. 9. 19:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%

Bár nem vagyok fiú, de azt hiszem releváns lehet a véleményem, abból a szempontból, hogy jobban kedvelem a lányokat.

Nálam az van,hogy az embernek a kisugárzása fog meg. Ha nem nézem a személyiséget, akkor külsőre igen sokféle lány bejött már, stílustól, magassagtól, testalkattól és öltözködési stílustól független. Hiába mondanám, hogy milyen az ideálom, ha megismerek valakit a személyisége fog dönteni nagyban. Például van két lány, az egyikőjük az ideális típusom lenne külsőre, ha kellene ideális típust mondanom, de személyiségilek nem passzolunk, míg a másik külsőre kevésbé jön be, de személyiségileg kifejezetten bejön. Ha lenne nálam esélyem, tuti rárelüptem volna a külsőre "kevésbé ideális" lányra. Tehát többnyire nálam például külső alapján kb bárkinek van esélye, kivéve persze, aki egyáltalán nem tud megfogni semmivel sokadik ránézésre sem, de ez azért elég ritka, mivel mindenkiben látom a szépet. De személyiséggel annál könnyebben el tud valaki riasztani.

Bár tudom a férfiak/fiúk nem úgy működnek mint a biszexuális/leszbikus lányok. Azonos nemű kapcsolatokban nem tudom mennyire befolyásoló a tudat alatti fajfentartási ösztön, hogy magadat észre nem véve bizonyos idomokból arra asszociáciálsz a másiknál, hogy mondjuk jó a genetikája és jó közös utód lenne. De hetero kapcsolatban van ilyen evolúciós ösztön, amiről nem is tud az egyén. Tehát pl a jó fenék nemcsak a méretétől lesz jó, hanem van egy bizonyos bezárt szög, ami az evolúciós ösztön alapján azt juttatja el, hogy na ez a női egyed nagyon kedvezően tudná világra hozni az utódot. És akkor az alap ösztönökhöz hozzájön az, hogy nem vagyunk állatok, nem csak a szaporodás a cél, na meg ugye ott vannak az aktuális trendek is amik befolyásolnak.

De egyébként én azt tapasztaltam, hogy én pl akkor helyezem a hangsúlyt az adott fiú, vagy lány külsejére, ha amúgy semmit nem akarok tőle csak megnézem magamnak.

2020. júl. 10. 18:32
 12/12 anonim ***** válasza:
79%
Ez azért érdekes. Én, jómagam a lányoknál a hasukat nézem meg. (Persze, csak akkor, ha fürdőruhába vannak, vagy kilátszik a hasuk :D) Annyira aranyos hasa van 1-2 lánynak, szóval ez csak egy általánosítás...
2020. júl. 11. 10:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!