Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan szar ember vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan szar ember vagyok emiatt?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek van egy pasija. Nekem eléggé fura volt a csávó maga, így egy kamuprofillal instán bekövettem, hogy megnézzem, hogy milyen a profilja, mert privát a profil.

Ahogy bekövettem, a fiú már rám is írt, és kérdezte, hogy van-e pasim. Én írtam, hogy sajnos nincs(mivel az ig profilra az van írva, hogy szingli) és megkérdeztem, hogy neki van barátnője? Persze azt válaszolta, hogy nem.

Ezt elmondtam valakinek, és szerinte gonosz és hülye vagyok, mert minek foglalkozok mással. Szerintem itt a pasi ment házhoz pofonért. Nem akarok mondani semmit a csajnak, nem szeretnék konfliktusba kerülni. Szerintetek se olyan orbitális nagy hiba az egész?

ma 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt a történetben nem veled van gond... Viszont a kérdés az, hogy neked akkor tényleg nincs pasid? :D
ma 10:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A kíváncsiság emberi dolog, plusz rájöttél valamire, ami a barátnődnek probléma lehet. Szerintem semmi gond nincs ezzel. Ha gondolod, küldd el a barátnődnek a képernyőfotókat a kamuprofilról, hogy ne tudja, ki vagy. Ezzel megvéded magadat és őt is.
ma 10:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Szerintem se én vagyok itt a hibás, mert a pasi kezdeményezett. Szerintem az, hogy bekovettem, mert érdekelt az, hogy hogyan néz ki a profilja, miket oszt meg( mivel egy emberről nagyon sokat elárul mindez). Az meg persze csak tetőzi, hogy nekem alapból nem szimpatikus a fiú, és volt egy ilyen megérzésem vele.

Nem akarom elmondani a barátnőmnek, mert alapból már haragszik rám, amiért elmondtam neki már első perctől a véleményem a pasijáról. Amúgy is engem állítanának be a hibásnak, mivel szerinte én hazudok. (Olyan tényekkel hazudtoltak meg, amiben 200%ig igazam volt, mert a pasi félt bevallani neki)Nem tetézem jobban, majd idővel úgy is megfogja ismerni.

Amúgy meg van kapcsolatom( tobb éve), mert látom itt egyeseket az is érdekli.

ma 10:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Sztem ez egy jó megérzés, és egy bizonyíték, hogy a srác nem hűséges típus. Mutasd csak meg a nőjének, hadd tudja meg.
ma 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
#3 "Nem akarom elmondani a barátnőmnek, mert alapból már haragszik rám, amiért elmondtam neki már első perctől a véleményem a pasijáról." - Ezért írtam, hogy a kamuprofilról küldd el neki a screenshotokat.
ma 13:27
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 csak itt ott a bibi, hogy egyiknek sincs a profilján feltűntetve, hogy együtt vannak, így egyből gondolhassa, hogy én vagyok.
ma 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!