Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden tini...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy minden tini korú fiú a lányokban csak a feneküket és a mellüket nézi?

Figyelt kérdés
Mármint ha nincs dupla D-s melled esélyed sincs senkinél. Plusz ha nem akkora a feneked mint Kim Kardashiannek akkor is kiestél. A lányok se csak a farkukat nézik a fiúknak, sőt!! Szóval légyszi valaki magyarázza ezt el nekem mert nagyon idegesít:))

2020. júl. 9. 19:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Ennyi erővel én is írhatnám, hogy azért nincs barátnőm mert a lányok csak a fiúk farkát nézik. Ez általánosítás és nem is igaz
2020. júl. 9. 19:50
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Ez hülyeség. Mármint persze, hogy megnézik a melleket meg a fenekeket, mert basszus, szép dolog, meg minden, de nem ezen fog múlni, hogy összejönnek-e vele vagy nem. Képzeld: nekem nincs dupla D-s mellem, sőt, éppen hogy A-snak mondható, mégis van valakim. És a fenekem sem kisbolygó méretű. Hogy van ez?
2020. júl. 9. 19:55
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Én azt gondolom, hogy pofára eshettél és ezért általánosítassz. Ráadásul, amit ide leírtál, az kamu, látszik, hogy tapasztalatlan vagy. Nem baj, majd rájössz.
2020. júl. 9. 20:33
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Nagy hülyeség
2020. júl. 9. 20:46
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Valaki csúnyán koppanthatott, azt kéne feldolgozni és nem össze-vissza fröcsögni.
2020. júl. 9. 21:09
 6/12 anonim válasza:
88%
Ugyanitt pasi A-B mellméretű vékony csajt keres.
2020. júl. 9. 22:01
 7/12 anonim válasza:
93%
Magamból kiindulva (mert kiből másból) ez azért hülyeség, mert minden lány akibe bele voltam esve életem során, elég deszka volt elől-hátul. :D A hangjuk és a gyönyörű arcuk, kedves tekintetük miatt habarodtam beléjük mindig.
2020. júl. 9. 22:39
 8/12 Stark2000 ***** válasza:
86%
7-es válaszolóval könnyedén tudok azonosulni. Nekem se voltak soha kimagaslóan jó testi adottságokkal megáldva az eddigi barátnőim, talán ha egyiküket tudnám kiemelni. Szintén az arcuk ami nagyon-nagyon bejött, illetve a személyiség.
2020. júl. 10. 00:24
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

Ez butaság.

Vagyis, a normális fiúknak nem ez számít.

Az én barátomnak kifejezetten a vékony, kis mellű lányok jönnek be. Az enyémre is azt mondta, hogy nagyok, pedig csak B-s.

Ha körülnézel magad körül, biztos nem fogsz mindenhol Kim Kardashian-eket látni.

Nem csak az olyanoknak van párja.

Csak meg kell tudni találni a megfelelő srácot.

20/L

2020. júl. 10. 15:45
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
Mert srácok vagyunk, ennyi. Meglessük, van egy véleményünk, de ennyi. Ha én valakitől akarok is valamit, nem lesem meg, csak ha már érdekel a személyisége és tisztelem annyira, hogy ha meglesem a testét nem úgy nézek rá, hogy "dugnám" (elnézést a kifejezésért), hanem, hogy "amúgy ez a lány még szép is". Megvan a különbség, láthatóan.
2020. júl. 10. 17:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!