Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkezdtem beszélgetni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal de mostanában olyan fura? Lányok ez mire utalhat?

Figyelt kérdés

Szóval az elején minden jó volt, őszintének éreztem a lányt, mindig visszaírt, sokat mesélt, sokat kérdezett és így ment a beszélgetés. Persze én is ugyan így. Aztán nyilván kiismered a szokásait, napján és ilyenek. De észrevettem hogy pár napja megváltozott. Rákérdeztem azt mondta nincs baj.

Na de olyanokat veszek észre hogy minden kicsit több ideig tart neki. Egyszer megfigyeltem minden 5 percben válaszolt. Vagy ha csinál valamit akkor nem meséli el igazán. És akkor nyilván én is unom hogy nem úgy reagál.

Most mondhatjátok hogy ne írjak neki, de nem írtam rá tegnap se az előtt és akkor meg ő írt.

tegnap 23:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy lassan szintet kéne lépnetek, például elmenni randizni. Mióta beszélgettek?
tegnap 23:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Pár hete
tegnap 23:41
 3/3 anonim ***** válasza:
#2 Az már túl sok. 1-2 hét után érdemes randira hívni, különben barátzónába csúszhatsz, vagy unalmassá válhat a beszélgetés.
ma 00:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!